Bar Harbor till Boston direktflyg

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
United States
BHB Bar Harbor
route-path route-path
United States
BOS Boston

Avstånd 196 mil (315 km)

Flygtid 1h 25m

Billiga direktflyg från Bar Harbor till Boston

Att resa från den fridfulla kuststaden Bar Harbor, Maine, till den livliga metropolen Boston, Massachusetts, har aldrig varit enklare och billigare. Bar Harbors Hancock County-Bar Harbor Airport ger bekväm tillgång till Boston-området, med flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg till Logan International Airport.

För resenärer som vill utforska den historiska staden Boston eller ge sig ut på affärsprojekt, erbjuder följande flygbolag direktflyg till överkomliga priser:

 • Southwest Airlines - Southwest Airlines erbjuder budget- vänliga priser och flexibla scheman för dem som reser mellan Bar Harbor och Boston. Deras utmärkta kundservice och engagemang för kundnöjdhet gör dem till ett populärt val bland resenärer.
 • JetBlue Airways - JetBlue Airways erbjuder bekväma och prisvärda flygningar mellan Bar Harbor och Boston. Deras rymliga sittplatser och gratis snacks garanterar en trevlig resa, medan deras konkurrenskraftiga priser tillgodoser budgetmedvetna resenärer.
 • American Airlines
 • - American Airlines erbjuder direktflyg från Bar Harbor till Boston, vilket gör att passagerare kan nå sin destination snabbt och bekvämt. Med ett rykte om utmärkta bekvämligheter ombord och förstklassig service, garanterar American Airlines en bekväm reseupplevelse.

Dessa välrenommerade flygbolag garanterar en smidig och trevlig resa för passagerare som reser mellan Bar Harbor och Boston. Oavsett om du planerar en weekendresa, affärsresa eller ett besök hos familj och vänner, dra fördel av de prisvärda och bekväma direktflygen som erbjuds av dessa flygbolag.

Boka dina biljetter nu och gör dig redo att uppleva det pulserande stadslivet i Boston eller njut av lugnet i Bar Harbor. Börja ditt äventyr med lätthet genom att välja ett av dessa flygbolag för dina resebehov.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Cape Air

Cape Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

3 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Bar Harbor och Boston

Undersök schemat för direktflyg mellan Hancock County-Bar Harbor flygplats och Logan internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
9K 1830
Cape Air

Cape Air

Su
06:00
Mo
06:00
Tu
06:00
We
06:00
Th
06:00
Fr
06:00
Sa
06:00
9K 1834
Cape Air

Cape Air

Su
10:00
Mo
10:00
Tu
10:00
We
10:00
Th
10:00
Fr
10:00
Sa
12:00
9K 1838
Cape Air

Cape Air

Su
14:50
Mo
14:50
Tu
14:50
We
14:50
Th
14:50
Fr
14:50
Sa
14:50

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Hancock County-Bar Harbor flygplats till Logan internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Oktober, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€280 Ungefär

Jan
€440
Feb
€356
Mars
€374
April
€405
Maj
€414
Juni
€369
Juli
€424
Aug
€288
Sep
€287
Okt
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Hancock County-Bar Harbor flygplats och Logan internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Cessna (Light aircraft)

  Cessna (Light aircraft)

  Cape Air
  8 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Oktober
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Cape Air
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Hancock County-Bar Harbor flygplats (BHB)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Logan internationella flygplats

belgium
Ankommer till Logan internationella flygplats (BOS)

Visa alla flyg från BOS →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Bar Harbor till Boston?

Ungefär 315 kilometer skiljer Bar Harbor från Boston.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Cape Air som det främsta valet för flyg från Bar Harbor till Boston, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Bar Harbor till Boston?

Vanligtvis kan en direktflygning från Hancock County-Bar Harbor flygplats till Logan internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Oktober. Däremot, under högsäsongen i Januari, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 450€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Bar Harbor till Boston?

När man reser nonstop från Bar Harbor till Boston har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Cape Ai bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Hancock County-Bar Harbor flygplats och Logan internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Hancock County-Bar Harbor flygplats till Logan internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 25m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella