Binghamton till New York City direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
United States
BGM Binghamton
route-path route-path
United States
LGA New York City

Avstånd 148 mil (237 km)

Flygtid 1h 18m

Flygbolag med billiga direktflyg från Binghamton till New York City

Om du planerar en resa från Binghamton till den livliga staden New York har du flera praktiska och prisvärda flygbolagsalternativ att välja mellan. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, här är några flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Binghamton's Greater Binghamton Airport till New York Citys LaGuardia Airport:

 • Delta Air Lines: Delta Air Lines är ett välrenommerat flygbolag som erbjuder direktflyg mellan Binghamton och LaGuardia. Med sitt omfattande nätverk och flera flygtidtabeller ger Delta flexibilitet och bekvämlighet för resenärer.

 • United Airlines: United Airlines är ett annat populärt val för resenärer på väg till New York City från Binghamton. Med sina konkurrenskraftiga priser och bekväma flygplan säkerställer United en trevlig resa för sina passagerare.

 • American Airlines: American Airlines flyger även direkt från Greater Binghamton Airport till LaGuardia. Med sina kundcentrerade tjänster och överkomliga priser är American Airlines ett pålitligt alternativ för dem med en knapp budget.

 • JetBlue Airways: JetBlue Airways erbjuder en rad direkt flyg mellan Binghamton och LaGuardia, vilket ger resenärerna en bekväm och njutbar upplevelse. JetBlues vänliga personal och moderna bekvämligheter bidrar till en trevlig resa.

 • Frontier Airlines: Frontier Airlines kan vara ett budgetvänligt val för de som söker billiga priser. Frontier gör det enkelt för passagerarna att anpassa sin reseupplevelse samtidigt som kostnaderna är låga.

 • Spirit Airlines: Spirit Airlines är känt för sina lågprisbiljetter, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för budgetmedvetna resenärer. Trots sina överkomliga priser, upprätthåller Spirit ett åtagande om säkerhet och kvalitetsservice.

Genom att välja ett av dessa flygbolag kan du enkelt hitta ett prisvärt direktflyg från Binghamton till New York City. Dra nytta av de olika erbjudandena och kampanjerna på deras officiella webbplatser för att säkra de bästa erbjudandena och göra din reseupplevelse smidig och ekonomisk.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Binghamton och New York City

Undersök schemat för direktflyg mellan Greater Binghamton Airport och LaGuardia flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
DL 4769
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Su
Mo
05:12
Tu
05:12
We
05:12
Th
05:12
Fr
05:12
Sa
DL 5478
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Su
07:37
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
08:00
DL 4776
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Su
13:40
Mo
13:40
Tu
13:40
We
13:40
Th
13:40
Fr
13:40
Sa

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Delta Air Lines
  74 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:18m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Delta Air Lines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Greater Binghamton Airport (BGM)

Show all flight from BCN →
route-pointer
LaGuardia flygplats

belgium
Ankommer till LaGuardia flygplats (LGA)

Visa alla flyg från LGA →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Binghamton till New York City?

Ungefär 237 kilometer skiljer Binghamton från New York City.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Delta Air Lines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Binghamton och New York City.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Binghamton till New York City?

Vanligtvis kan en direktflygning från Greater Binghamton Airport till LaGuardia flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Binghamton och New York City?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Binghamton till New York City. Framför allt är flygbolag som Delta Air Line kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Greater Binghamton Airport till LaGuardia flygplats?

Att resa från Greater Binghamton Airport till LaGuardia flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 18m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella