Bridgetown till Toronto Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
Barbados
BGI Bridgetown
route-path route-path
Canada
YYZ Toronto

Avstånd 2442 mil (3929 km)

Flygtid 6h 00m

Direktflyg från Bridgetown till Toronto: Prisvärda alternativ

Planerar du en resa från Bridgetown, Barbados, till Toronto, Kanada? Goda nyheter! Flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg från Bridgetowns Grantley Adams International Airport till Toronto Pearson International Airport. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, här är några prisvärda alternativ för ditt nästa flyg:

 • Air Canada: Kanadas nationella flygbolag, Air Canada, erbjuder direktflyg från Bridgetown till Toronto. Med sitt breda utbud av flygalternativ, bekväma tidtabeller och konkurrenskraftiga priser garanterar Air Canada en bekväm och prisvärd resa för passagerare.
 • WestJet: Ett annat populärt val för resenärer, WestJet erbjuder direktflyg mellan Bridgetown och Toronto. WestJet är känt för sin vänliga service och rimliga priser och erbjuder en problemfri upplevelse med olika bekvämligheter ombord.
 • Air Transat
 • : Som ett av Kanadas största fritidsflygbolag har Air Transat direktflyg från Bridgetown till Toronto. Den vänder sig till både semesterfirare och affärsresenärer, och erbjuder konkurrenskraftiga priser och en bekväm flygupplevelse.
 • Swoop: Om du letar efter ett budgetvänligt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten, Swoop är ett utmärkt val. Swoop erbjuder prisvärda direktflyg från Bridgetown till Toronto Pearson, vilket garanterar en smidig och ekonomisk resa för resenärerna.

Dessa flygbolag erbjuder inte bara överkomliga priser, utan de prioriterar också passagerarnas säkerhet och komfort. Med olika sätesalternativ, underhållning på flyget och gratis tjänster är det enkelt att flyga från Bridgetown till Toronto.

Se till att kontrollera med varje flygbolag om deras specifika flygscheman, bagagepolicyer och alla aktuella resor begränsningar eller krav. Kom ihåg att boka dina biljetter i förväg för att säkra de bästa erbjudandena och njuta av en stressfri resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Air Canada

Air Canada

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

WestJet

WestJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Bridgetown och Toronto

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Grantley Adams internationella flygplats och Toronto Pearson International Airport för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AC 967
Air Canada

Air Canada

Su
15:50
Mo
15:50
Tu
15:50
We
15:50
Th
15:50
Fr
15:50
Sa
15:50
WS 2513
WestJet

WestJet

Su
Mo
15:45
Tu
We
15:45
Th
Fr
15:45
Sa
15:45

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Grantley Adams internationella flygplats till Toronto Pearson International Airport, med priser från 641€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i November, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€1448 Ungefär

Jan
€2042
Feb
€1654
Mars
€1736
April
€1876
Maj
€3789
Juni
€1362
Juli
€960
Aug
€832
Sep
€788
Okt
€788
Nov
€632
Dec
€924

Ungefärliga avgifter för resor mellan Grantley Adams internationella flygplats och Toronto Pearson International Airport

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 787-8

  Boeing 787-8

  Air Canada
  255 säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  WestJet
  174 säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737MAX 8 Passenger

  Boeing 737MAX 8 Passenger

  WestJet
  174 säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-700 (winglets) Passenger/BBJ1

  Boeing 737-700 (winglets) Passenger/BBJ1

  WestJet
  134 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  632€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  6:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Air Canada
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  11

Avgår från Grantley Adams internationella flygplats (BGI)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Toronto Pearson International Airport

belgium
Ankommer till Toronto Pearson International Airport (YYZ)

Visa alla flyg från YYZ →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Bridgetown till Toronto?

Ungefär 3929 kilometer skiljer Bridgetown från Toronto.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Air Canada som det främsta valet för flyg från Bridgetown till Toronto, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Grantley Adams internationella flygplats till Toronto Pearson International Airport?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Grantley Adams internationella flygplats till Toronto Pearson International Airport kan vara så förmånligt som 641€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden November. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 3842€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Bridgetown och Toronto?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Bridgetown till Toronto. Framför allt är flygbolag som Air Canada, WestJe kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Grantley Adams internationella flygplats och Toronto Pearson International Airport i timmar?

En typisk direktresa från Grantley Adams internationella flygplats till Toronto Pearson International Airport tar vanligtvis runt 6h 00m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella