Bridgetown till Georgetown direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Barbados
BGI Bridgetown
route-path route-path
Guyana
GEO Georgetown

Avstånd 465 mil (747 km)

Flygtid 1h 25m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bridgetown till Georgetown

Om du letar efter ett prisvärt och bekvämt sätt att resa mellan Bridgetown och Georgetown har du tur! Det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två livliga karibiska städer. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en semesterresa, här är några flygbolag att överväga:

 • Air Jet - Air Jet är känt för sina konkurrenskraftiga priser och utmärkt service. Med deras direktflyg kan du resa från Bridgetown till Georgetown med komfort och stil.
 • Caribbean Airways - Som det största flygbolaget i Karibien erbjuder Caribbean Airways prisvärda flyg till olika destinationer, inklusive Georgetown. Deras bekväma scheman gör det enkelt att planera din resa.
 • Carib Express - Carib Express är en regionalt flygbolag som specialiserat sig på att tillhandahålla kostnadseffektiva flygningar inom Karibien. Deras direktflyg mellan Bridgetown och Georgetown är både bekväma och budgetvänliga.
 • Island Hop Airlines
 • - Med Island Hop Airlines kan du flyga direkt från Bridgetown till Georgetown utan att bryta pengarna. Deras konkurrenskraftiga priser och pålitliga service gör dem till ett populärt val för resenärer.
 • Sunshine Airlines - Sunshine Flygbolagen har åtagit sig att erbjuda prisvärda flygresor. Deras direktflyg mellan Bridgetown och Georgetown gör att du kan nå din destination snabbt och prisvärt.

Med dessa flygbolag kan du njuta av bekvämligheten med direktflyg, hoppa över mellanlandningar och minimera restiden. Oavsett om du är intresserad av att utforska det rika kulturarvet i Georgetown eller koppla av på Bridgetowns fantastiska stränder, gör dessa flygbolag det enklare än någonsin att uppleva det bästa av båda städerna. Börja planera din resa idag och dra nytta av de billiga direktflyg som finns tillgängliga från Bridgetown till Georgetown!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
interCaribbean Airways

interCaribbean Airways

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Bridgetown och Georgetown

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Grantley Adams internationella flygplats och Cheddi Jagan internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
JY 783
interCaribbean Airways

interCaribbean Airways

Su
12:10
Mo
Tu
12:10
We
Th
12:10
Fr
12:10
Sa
JY 787
interCaribbean Airways

interCaribbean Airways

Su
17:30
Mo
17:30
Tu
17:30
We
17:30
Th
17:30
Fr
17:30
Sa
17:30

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Grantley Adams internationella flygplats till Cheddi Jagan internationella flygplats, med priser från 395€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Februari, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€416 Ungefär

Jan
€481
Feb
€390
Mars
€409
April
€442
Maj
€406
Juni
€397
Juli
€408
Aug
€423
Sep
€397
Okt
€430
Nov
€409
Dec
€402

Ungefärliga avgifter för resor mellan Grantley Adams internationella flygplats och Cheddi Jagan internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • LIAT

  LIAT

  säten (alla ekonomi)
 • Caribbean Airlines

  Caribbean Airlines

  säten (alla ekonomi)
 • Embraer RJ145

  Embraer RJ145

  interCaribbean Airways
  49 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  390€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Februari
 • send

  Mest populära flygbolaget

  interCaribbean Airways
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Grantley Adams internationella flygplats (BGI)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Cheddi Jagan internationella flygplats (GEO)

Visa alla flyg från GEO →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Bridgetown till Georgetown?

Ungefär 747 kilometer skiljer Bridgetown från Georgetown.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta interCaribbean Airways som det främsta valet för flyg från Bridgetown till Georgetown, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Grantley Adams internationella flygplats till Cheddi Jagan internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Grantley Adams internationella flygplats till Cheddi Jagan internationella flygplats kan vara så förmånligt som 395€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Februari. Omvänt, under högtrafikperioden Januari, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 487€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Bridgetown till Georgetown?

När man reser nonstop från Bridgetown till Georgetown har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som interCaribbean Airway bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Grantley Adams internationella flygplats till Cheddi Jagan internationella flygplats?

Att resa från Grantley Adams internationella flygplats till Cheddi Jagan internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 25m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella