Hitta billiga flyg från Lebrija till Santa Marta

Denna direktflygning trafikeras av 2 flygbolag

route-map jet
Colombia
BGA Lebrija
route-path route-path
Colombia
SMR Santa Marta

Avstånd 288 mil (463 km)

Flygtid 1h 10m

Flygbolag med billiga direktflyg från Lebrija till Santa Marta

Reser du från Lebrija till Santa Marta? Kolla inte vidare! Det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg från Lebrija's Palonegro International Airport till Santa Martas Simón Bolívar International Airport. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull erbjuder dessa flygbolag bekväma och budgetvänliga alternativ för din resa.

Flygbolag 1: Flyg med oss

 • Känt för sina utmärkta kundtjänst, Fly With Us erbjuder direktflyg mellan Lebrija och Santa Marta till fickvänliga priser. Besök deras officiella webbplats här för att kontrollera tidtabeller och boka din biljett utan problem.

Flygbolag 2: SkyLink

 • För en sömlös reseupplevelse är SkyLink ett toppval. Med sin moderna flotta och budgetvänliga priser förbinder de Lebrija och Santa Marta effektivt. För att boka din biljett och lära dig mer om deras tjänster, besök deras officiella webbplats här.

Airline 3: AirTravel

 • AirTravel erbjuder direktflyg mellan Lebrija och Santa Marta, vilket gör att du kan nå din destination bekvämt och prisvärt. Håll dig uppdaterad med deras flygscheman och säkra din biljett genom att besöka deras officiella webbplats här.

Oavsett vilket flygbolag du väljer kan du vara säker på att din resa från Lebrija till Santa Marta kommer att vara bekväm och kostnadseffektiv. Med dessa flygbolags engagemang för kundnöjdhet och överkomliga priser kan du fokusera mer på att njuta av din resa och mindre på att oroa dig för dina resekostnader.

Så varför vänta? Börja planera ditt äventyr idag och utforska den vackra staden Santa Marta, känd för sina hisnande stränder, pulserande kultur och historiska landmärken. Boka din biljett nu och gör dig redo att ge dig ut på en oförglömlig resa.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
AVIANCA

AVIANCA

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

U0

U0

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Lebrija och Santa Marta

Undersök schemat för direktflyg mellan Palonegros internationella flygplats och Simón Bolívar internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AV 8488
AVIANCA

AVIANCA

Su
12:03
Mo
12:03
Tu
12:03
We
12:03
Th
12:03
Fr
12:03
Sa
12:03
U0 5424
U0

U0

Su
Mo
Tu
07:45
We
Th
07:45
Fr
Sa
07:45

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Palonegros internationella flygplats till Simón Bolívar internationella flygplats, med priser från 69€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Juli, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€78 Ungefär

Jan
€85
Feb
€68
Mars
€72
April
€77
Maj
€73
Juni
€77
Juli
€67
Aug
€68
Sep
€70
Okt
€68
Nov
€90
Dec
€132

Typisk kostnad för biljetter från Palonegros internationella flygplats till Simón Bolívar internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  AVIANCA
  148 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  159 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  67€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:10m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Juli
 • send

  Mest populära flygbolaget

  AVIANCA
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  10

Avgår från Palonegros internationella flygplats (BGA)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Simón Bolívar internationella flygplats (SMR)

Visa alla flyg från SMR →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Lebrija och Santa Marta?

Avståndet i luftlinje från Lebrija till Santa Marta är ungefär 463 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta AVIANCA som det främsta valet för flyg från Lebrija till Santa Marta, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Palonegros internationella flygplats till Simón Bolívar internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Palonegros internationella flygplats till Simón Bolívar internationella flygplats kan vara så förmånligt som 69€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Juli. Omvänt, under högtrafikperioden December, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 135€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Lebrija och Santa Marta?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Lebrija till Santa Marta. Framför allt är flygbolag som AVIANCA, U kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Palonegros internationella flygplats och Simón Bolívar internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Palonegros internationella flygplats till Simón Bolívar internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 10m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella