Lebrija till Cartagena Billiga flyg

2 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 1h 10m.

route-map jet
Colombia
BGA Lebrija
route-path route-path
Colombia
CTG Cartagena

Avstånd 283 mil (455 km)

Flygtid 1h 10m

Flygbolag med billiga direktflyg från Lebrija till Cartagena

Om du planerar en resa från Lebrija till Cartagena kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer. Oavsett om det är för affärer eller nöje, erbjuder dessa flygbolag bekväma och prisvärda alternativ för resenärer.

1. Viva Air Colombia

Viva Air Colombia är ett av de ledande lågprisflygbolagen i regionen. De erbjuder direktflyg från Lebrija's Palonegro International Airport till Cartagenas Rafael Núñez International Airport. Med sina överkomliga priser och utmärkt service är Viva Air Colombia ett populärt val bland budgetmedvetna resenärer. För att kontrollera deras flygscheman och boka dina biljetter, besök deras officiella webbplats.

2. Avianca

Avianca är ett väletablerat flygbolag som flyger både inrikes och utrikes. De erbjuder direktflyg från Lebrija till Cartagena, vilket ger resenärerna en bekväm och bekväm reseupplevelse. Med ett rykte om utmärkt kundservice är Avianca ett pålitligt val för många passagerare. För att utforska deras flygalternativ och göra bokningar, besök deras officiella webbplats.

3. LATAM Airlines

LATAM Airlines erbjuder även direktflyg från Lebrija till Cartagena. Med ett brett utbud av flygalternativ och konkurrenskraftiga priser tillgodoser detta flygbolag olika resebehov och preferenser. LATAM är känt för sin punktlighet och pålitliga service. För att ta reda på mer om deras flygscheman och boka dina biljetter, besök deras officiella webbplats.

4. EasyFly

EasyFly är ett regionalt flygbolag som erbjuder direktflyg från Lebrija till Cartagena. De är specialiserade på att koppla samman mindre städer och städer, och erbjuder prisvärda flygresor för passagerare. Med deras användarvänliga bokningssystem online är det enkelt att planera din resa med EasyFly. Besök deras officiella webbplats för att kontrollera tillgängligheten för flyg och göra bokningar.

Dessa flygbolag erbjuder resenärer en rad olika alternativ när det gäller att resa från Lebrija till Cartagena. Genom att välja ett av dessa flygbolag kan du njuta av prisvärda och bekväma direktflyg, vilket gör din resa problemfri och njutbar.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
AVIANCA

AVIANCA

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

U0

U0

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Lebrija och Cartagena

Undersök schemat för direktflyg mellan Palonegros internationella flygplats och Rafael Núñez internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AV 9390
AVIANCA

AVIANCA

Su
Mo
Tu
12:50
We
Th
12:50
Fr
Sa
12:50
AV 8482
AVIANCA

AVIANCA

Su
18:21
Mo
18:21
Tu
We
18:21
Th
Fr
18:21
Sa
U0 5429
U0

U0

Su
17:30
Mo
17:30
Tu
We
17:30
Th
Fr
17:30
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Palonegros internationella flygplats till Rafael Núñez internationella flygplats med priser som börjar på 59€ under Februari, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€75 Ungefär

Jan
€72
Feb
€58
Mars
€61
April
€66
Maj
€61
Juni
€58
Juli
€61
Aug
€62
Sep
€60
Okt
€144
Nov
€132
Dec
€71

Typisk kostnad för biljetter från Palonegros internationella flygplats till Rafael Núñez internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  AVIANCA
  148 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  159 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  58€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:10m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Februari
 • send

  Mest populära flygbolaget

  AVIANCA
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  11

Avgår från Palonegros internationella flygplats (BGA)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Rafael Núñez internationella flygplats (CTG)

Visa alla flyg från CTG →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Lebrija till Cartagena?

Ungefär 455 kilometer skiljer Lebrija från Cartagena.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta AVIANCA som det främsta valet för flyg från Lebrija till Cartagena, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lebrija till Cartagena?

Vanligtvis kan en direktflygning från Palonegros internationella flygplats till Rafael Núñez internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 59€, särskilt under månaden Februari. Däremot, under högsäsongen i Oktober, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 146€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Lebrija till Cartagena?

När man reser nonstop från Lebrija till Cartagena har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som AVIANCA, U bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Palonegros internationella flygplats och Rafael Núñez internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Palonegros internationella flygplats till Rafael Núñez internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 10m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella