Hitta billiga flyg från Lebrija till Cali

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Colombia
BGA Lebrija
route-path route-path
Colombia
CLO Cali

Avstånd 334 mil (537 km)

Flygtid 1h 20m

Flygbolag med billiga direktflyg från Lebrija till Cali

Planerar du en resa från Lebrija till Cali? Letar du efter prisvärda flygalternativ? Oroa dig inte, vi har dig täckt! Här är några flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Lebrija's Palonegro International Airport till Cali's Alfonso Bonilla Aragón International Airport:

Flygbolag

 • Avianca: Avianca är ett ledande colombianskt flygbolag som erbjuder direktflyg från Lebrija till Cali. Med sina bekväma sittplatser och utmärkt service garanterar Avianca en trevlig resa för resenärer.
 • LATAM Airlines: LATAM Airlines erbjuder prisvärda direktflyg mellan Lebrija och Cali. Med deras breda utbud av flygalternativ kan du enkelt hitta en avgångstid som passar ditt schema.
 • Viva Air: Viva Air är ett budgetvänligt flygbolag som erbjuder direktflyg från Lebrija till Cali. De fokuserar på att tillhandahålla billiga resealternativ, vilket gör den idealisk för budgetmedvetna resenärer.
 • EasyFly: EasyFly är ett regionalt flygbolag som driver direktflyg mellan Lebrija och Cali. De erbjuder överkomliga priser och bekväma scheman, vilket gör det enklare för dig att planera din resa.
 • SATENA: SATENA är en Colombianskt flygbolag känt för sina inrikesflyg. De erbjuder också direktflyg från Lebrija till Cali, vilket ger ett tillförlitligt och kostnadseffektivt resealternativ.

När du bokar ditt flyg, se till att kontrollera dessa flygbolags officiella webbplatser för de senaste erbjudandena. och kampanjer. Kom ihåg att planera din resa i förväg för att säkra de bästa priserna och säkerställa en smidig resa.

Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg kan du nu ge dig ut på din resa från Lebrija till Cali utan att behöva bryta pengarna. Njut av dina resor och ha en underbar tid att utforska allt som Cali har att erbjuda!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
AVIANCA

AVIANCA

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Lebrija och Cali

Undersök schemat för direktflyg mellan Palonegros internationella flygplats och Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AV 9797
AVIANCA

AVIANCA

Su
17:26
Mo
17:26
Tu
We
17:26
Th
Fr
17:26
Sa
AV 9799
AVIANCA

AVIANCA

Su
Mo
Tu
18:48
We
Th
18:48
Fr
Sa
18:48

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Palonegros internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under Maj, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€63 Ungefär

Jan
€64
Feb
€52
Mars
€55
April
€59
Maj
Juni
€75
Juli
€73
Aug
€68
Sep
€76
Okt
€166
Nov
€70
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Palonegros internationella flygplats och Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  AVIANCA
  148 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  AVIANCA
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Palonegros internationella flygplats (BGA)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats (CLO)

Visa alla flyg från CLO →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Lebrija och Cali?

Avståndet i luftlinje från Lebrija till Cali är ungefär 537 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta AVIANCA som det främsta valet för flyg från Lebrija till Cali, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lebrija till Cali?

Vanligtvis kan en direktflygning från Palonegros internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Maj. Däremot, under högsäsongen i Oktober, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 168€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Lebrija till Cali?

När man reser nonstop från Lebrija till Cali har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som AVIANC bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Palonegros internationella flygplats och Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Palonegros internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella