Hitta billiga flyg från Ba till Hangzhou

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Fiji
BFJ Ba
route-path route-path
China
HGH Hangzhou

Avstånd 933 mil (1501 km)

Flygtid 2h 30m

Flygbolag med billiga direktflyg från Ba till Hangzhou

Om du letar efter ett prisvärt och bekvämt sätt att resa från Ba till Hangzhou kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Låt oss ta en titt på några av dem:

Flygbolag A

Flygbolag A är känt för sina konkurrenskraftiga priser och utmärkt service. Med sina direktflyg från Ba Airport till Hangzhou Xiaoshan International Airport kan du njuta av en problemfri resa till ett överkomligt pris. Kolla in deras officiella hemsida här för mer information och för att boka din biljett.

Airline B

Airline B erbjuder en rad budgetvänliga alternativ och är ett populärt val för resenärer som vill flyga från Ba till Hangzhou. Deras direktflyg garanterar en snabb och bekväm resa, så att du kan få ut det mesta av din tid i denna vackra stad. Besök Airline B:s officiella webbplats här för att ta reda på mer och boka ditt flyg.

Airline C

Airline C är ett annat bra alternativ som erbjuder billiga direktflyg från Ba Airport till Hangzhou Xiaoshan International Airport. Deras konkurrenskraftiga priser och bekväma flyg gör dem till ett föredraget val för många resenärer. Du kan hitta mer information och boka din biljett på Airline C:s officiella hemsida här.

Så om du planerar en resa från Ba till Hangzhou och vill spara lite pengar på din flygbiljett, se till att kolla in dessa flygbolag. Med deras billiga direktflyg kan du njuta av en bekväm resa utan att bryta pengarna. Kom ihåg att besöka deras officiella webbplatser för mer information och för att boka dina biljetter. Trevliga resor!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Loong Air

Loong Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Ba och Hangzhou

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Ba flygplats och Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
GJ 8824
Loong Air

Loong Air

Su
22:30
Mo
22:30
Tu
20:35
We
22:30
Th
20:35
Fr
22:30
Sa
20:35

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Loong Air
  172 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:30m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Loong Air
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Ba flygplats (BFJ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats

belgium
Ankommer till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats (HGH)

Visa alla flyg från HGH →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Ba och Hangzhou?

Avståndet i luftlinje från Ba till Hangzhou är ungefär 1501 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Loong Air som det främsta valet för flyg från Ba till Hangzhou, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ba flygplats till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Ba flygplats till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Ba och Hangzhou?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Ba till Hangzhou. Framför allt är flygbolag som Loong Ai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Ba flygplats till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats?

Att resa från Ba flygplats till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 30m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella