Berlin till Varna direktflyg

Denna direktflygning trafikeras av 2 flygbolag

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
Bulgaria
VAR Varna

Avstånd 918 mil (1477 km)

Flygtid 2h 25m

Flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Varna

Om du funderar på att resa från Berlin till Varna och vill ha en problemfri resa, kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två livliga städer. Oavsett om du planerar en solig strandsemester eller besöker vänner och familj, här är några av flygbolagen du kan överväga:

1. EasyJet

EasyJet är känt för sina överkomliga priser och bekväma flygresor. Med reguljära flyg från Berlin Brandenburg Airport till Varna Airport erbjuder de mycket för pengarna. Du kan förvänta dig en bekväm resa med utmärkt service ombord.

2. Ryanair

Ett annat flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Berlin till Varna är Ryanair. De är kända för sina budgetvänliga priser och har en stark närvaro i Europa. Ryanair erbjuder en rad bekvämligheter och ett brett utbud av flygtider för att passa ditt schema.

3. Wizz Air

Om du letar efter fler alternativ är Wizz Air ett populärt val. De erbjuder regelbundna direktflyg från Berlin Brandenburg flygplats till Varna flygplats till konkurrenskraftiga priser. Wizz Air fokuserar på att tillhandahålla en sömlös reseupplevelse, och se till att du anländer till din destination fräsch och avslappnad.

4. Bulgarian Air Charter

Bulgarian Air Charter är ett lokalt flygbolag som har direktflyg mellan Berlin och Varna. De erbjuder överkomliga priser och en pålitlig service. Med sin omfattande kunskap om regionen strävar Bulgarian Air Charter efter att göra din resa så smidig som möjligt.

Detta är bara några av de flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Berlin Brandenburg Airport till Varna Airport. Genom att välja ett av dessa flygbolag kan du spara pengar på din resa och njuta av allt som Varna har att erbjuda. Så packa dina väskor, boka din biljett och gör dig redo för ett spännande äventyr i den vackra staden Varna!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
easyJet

easyJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Wizz Air

Wizz Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Berlin och Varna

Undersök schemat för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Varna flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
W6 4516
Wizz Air

Wizz Air

Su
16:10
Mo
Tu
15:10
We
Th
09:30
Fr
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Varna flygplats med priser som börjar på 0€ under November, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€192 Ungefär

Jan
€286
Feb
€232
Mars
€243
April
€263
Maj
€370
Juni
€137
Juli
€232
Aug
€232
Sep
€106
Okt
€68
Nov
Dec
€136

Ungefärliga avgifter för resor mellan Berlin Brandenburg flygplats och Varna flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Wizz Air

  Wizz Air

  säten (alla ekonomi)
 • Germania

  Germania

  säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  Wizz Air
  180 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  easyJet
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  11

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Varna flygplats

belgium
Ankommer till Varna flygplats (VAR)

Visa alla flyg från VAR →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Berlin till Varna?

Ungefär 1477 kilometer skiljer Berlin från Varna.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer easyJet för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Berlin och Varna.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin till Varna?

Vanligtvis kan en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Varna flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden November. Däremot, under högsäsongen i Maj, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 376€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Berlin till Varna?

När man reser nonstop från Berlin till Varna har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som easyJet, Wizz Ai bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Berlin Brandenburg flygplats till Varna flygplats?

Att resa från Berlin Brandenburg flygplats till Varna flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 25m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella