Berlin till Otopeni direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
Romania
OTP Otopeni

Avstånd 792 mil (1273 km)

Flygtid 2h 05m

Flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Otopeni

Om du planerar att resa från Berlin till Otopeni kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer. Oavsett om du är på väg till Otopeni för affärer eller nöje, är flyg direkt från Berlin Brandenburg flygplats till Henri Coanda internationella flygplats ett bekvämt och problemfritt alternativ. Låt oss ta en titt på några av flygbolagen som erbjuder prisvärda direktflyg på denna rutt:

 • Wizz Air - Wizz Air är ett populärt val för budgetmedvetna resenärer. Med sina frekventa flyg och konkurrenskraftiga priser gör de det enkelt att utforska Otopeni utan att tappa pengar.
 • Blue Air - Blue Air är ett annat flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg från Berlin till Otopeni. De är stolta över att tillhandahålla kvalitetsservice till rimliga priser, vilket säkerställer en bekväm resa för sina passagerare.
 • Ryanair – Känd för Med sina lågprispriser är Ryanair ett bra alternativ för många resenärer. Med sitt omfattande nätverk erbjuder de flera flyg per vecka från Berlin till Otopeni, så att du kan hitta ett schema som passar dina behov.
 • Lufthansa - Lufthansa är ett väletablerat flygbolag med rykte för sin utmärkta service. Även om de kanske inte alltid är det billigaste alternativet, erbjuder deras direktflyg bekvämlighet och komfort för dem som är villiga att spendera lite extra.
 • österrikiska Flygbolag - Austrian Airlines är ett annat pålitligt alternativ för resenärer som söker direktflyg från Berlin till Otopeni. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och en smidig reseupplevelse, vilket gör dem till ett föredraget val för många passagerare.

När du bokar ditt flyg, se till att jämföra de priser och tidtabeller som erbjuds av dessa flygbolag för att hitta bästa erbjudandet för din resa. Oavsett om du prioriterar prisvärdhet, bekvämlighet eller komfort, finns det många alternativ att välja mellan för din resa från Berlin till Otopeni.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Ryanair

Ryanair

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Berlin och Otopeni

Undersök schemat för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Henri Coanda internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
FR 327
Ryanair

Ryanair

Su
Mo
12:40
Tu
20:45
We
Th
Fr
06:15
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Berlin Brandenburg flygplats till Henri Coanda internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i November, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€197 Ungefär

Jan
€293
Feb
€237
Mars
€249
April
€270
Maj
€501
Juni
€107
Juli
€212
Aug
€175
Sep
€94
Okt
€105
Nov
Dec
€123

Ungefärliga avgifter för resor mellan Berlin Brandenburg flygplats och Henri Coanda internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Ryanair

  Ryanair

  säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  Ryanair
  189 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:05m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Ryanair
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  6

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Henri Coanda internationella flygplats

belgium
Ankommer till Henri Coanda internationella flygplats (OTP)

Visa alla flyg från OTP →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Berlin och Otopeni?

Avståndet i luftlinje från Berlin till Otopeni är ungefär 1273 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Ryanair för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Berlin och Otopeni.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin Brandenburg flygplats till Henri Coanda internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Henri Coanda internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden November. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 506€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Berlin till Otopeni?

När man reser nonstop från Berlin till Otopeni har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Ryanai bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Berlin Brandenburg flygplats till Henri Coanda internationella flygplats?

Att resa från Berlin Brandenburg flygplats till Henri Coanda internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 05m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella