Berlin till Olbia direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
Italy
OLB Olbia

Avstånd 818 mil (1316 km)

Flygtid 2h 20m

Prisvärda flygbolag som erbjuder direktflyg från Berlin till Olbia

Att resa mellan vackra Berlin och fantastiska Olbia har aldrig varit enklare med tillgången till billiga direktflyg. Glöm långa mellanlandningar och få ut det mesta av din tid på att utforska dessa fantastiska destinationer. Här är några flygbolag som erbjuder prisvärda flyg från Berlin Brandenburg Airport till Olbia-Costa Smeralda Airport:

 • EasyJet

  : EasyJet är känt för sina lågprisalternativ och är ett utmärkt val för budgetmedvetna resenärer. Du kan kolla deras officiella webbplats för direktflygtidtabeller och priser.
 • Ryanair: Ett annat populärt lågprisflygbolag, Ryanair, erbjuder direktflyg från Berlin till Olbia. Se till att besöka deras webbplats för att utforska deras flygalternativ.
 • Eurowings: Som ett pålitligt flygbolag med ett utbud av destinationer, erbjuder Eurowings direktflyg från Berlin till Olbia, vilket gör att du kan nå din destination snabbt och till en rimlig kostnad.
 • Air Berlin : Med sin blandning av överkomliga priser och kvalitetsservice erbjuder Air Berlin direktflyg till Olbia, vilket säkerställer en trevlig reseupplevelse utan att tappa bankerna.
 • Lufthansa: Som ett välkänt flygbolag med ett starkt nätverk erbjuder Lufthansa direktflyg från Berlin till Olbia. Du kan hitta mer information på deras officiella webbplats.

Planera din resa i förväg och jämför de priser och tidtabeller som varje flygbolag erbjuder för att få det bästa erbjudandet för din resa. Kom ihåg att kolla de officiella webbplatserna för uppdateringar om flygtidtabeller och tilläggstjänster.

Genom att välja ett billigt direktflyg kan du maximera din tid och budget, vilket säkerställer en smidig och kostnadseffektiv resa från Berlin till Olbia. Boka dina biljetter med ett av dessa flygbolag och gör dig redo att fördjupa dig i skönheten i Olbias fascinerande stränder och Berlins pulserande kulturscen!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
easyJet

easyJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Berlin och Olbia

Undersök schemat för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Olbia-Costa Smeralda flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Berlin Brandenburg flygplats till Olbia-Costa Smeralda flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i November, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€136 Ungefär

Jan
€203
Feb
€165
Mars
€173
April
€187
Maj
€335
Juni
€160
Juli
€120
Aug
€76
Sep
€163
Okt
€63
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Berlin Brandenburg flygplats och Olbia-Costa Smeralda flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Condor

  Condor

  säten (alla ekonomi)
 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  easyJet
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Olbia-Costa Smeralda flygplats (OLB)

Visa alla flyg från OLB →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Berlin till Olbia?

Ungefär 1316 kilometer skiljer Berlin från Olbia.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer easyJet för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Berlin och Olbia.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin Brandenburg flygplats till Olbia-Costa Smeralda flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Olbia-Costa Smeralda flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden November. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 341€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Berlin till Olbia?

När man reser nonstop från Berlin till Olbia har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som easyJe bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Berlin Brandenburg flygplats och Olbia-Costa Smeralda flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Olbia-Costa Smeralda flygplats tar vanligtvis runt 2h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella