Berlin till Trevlig direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
France
NCE Trevlig

Avstånd 670 mil (1078 km)

Flygtid 2h 10m

Flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Nice

Om du planerar en resa från Berlin till Nice kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två levande städer. Oavsett om du letar efter en sista-minuten-semester eller planerar din semester i god tid, erbjuder dessa flygbolag bekväma och prisvärda alternativ för resenärer.

Lufthansa

Lufthansa är ett av de mest populära flygbolagen som erbjuder direktflyg från Berlin till Nice. Lufthansa är känt för sin utmärkta service och tillförlitlighet och garanterar en smidig och bekväm resa. Med ett enkelt onlinebokningssystem kan du enkelt hitta bra erbjudanden på flyg med en knapptryckning.

EasyJet

Om du letar efter budgetvänliga alternativ, EasyJet är ett utmärkt val. Detta lågprisflygbolag erbjuder direktflyg från Berlin till Nice, så att du kan utforska skönheten på den franska rivieran utan att behöva bryta banken. EasyJets användarvänliga webbplats gör det enkelt att boka dina biljetter och hantera dina researrangemang med lätthet.

Eurowings

Eurowings är ett annat bra alternativ för resenärer som letar efter prisvärda flyg från Berlin till Nice. Med ett brett utbud av flygtider och flexibla prisalternativ tillgodoser Eurowings olika resepreferenser och budgetar. Deras moderna flotta och vänliga personal säkerställer en trevlig resa som inte dränerar din plånbok.

Air France

Air France erbjuder direktflyg från Berlin till Nice, vilket ger resenärer en smak av fransk elegans och gästfrihet. Med bekväma sittplatser och underhållning under flygningen strävar Air France efter att göra din resa njutbar från början till slut. Deras officiella webbplats gör att du enkelt kan boka dina flyg och utforska ytterligare tjänster och erbjudanden.

Oavsett om du planerar en semester eller en affärsresa erbjuder dessa flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Nice ett urval av alternativ som passar dina behov och budget. Var noga med att kolla deras webbplatser för de senaste erbjudandena och kampanjerna, så att du kan få ut det mesta av din reseupplevelse utan att bryta pengarna.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
easyJet

easyJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Eurowings

Eurowings

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Berlin och Trevlig

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Côte d'Azur internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
U2 5151
easyJet

easyJet

Su
09:25
Mo
09:25
Tu
We
Th
Fr
09:25
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Berlin Brandenburg flygplats till Côte d'Azur internationella flygplats, med priser från 82€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i September, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€148 Ungefär

Jan
€198
Feb
€161
Mars
€168
April
€182
Maj
€307
Juni
€135
Juli
€131
Aug
€98
Sep
€80
Okt
€85
Nov
€101
Dec
€136

Typisk kostnad för biljetter från Berlin Brandenburg flygplats till Côte d'Azur internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Eurowings

  Eurowings

  säten (alla ekonomi)
 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Airbus A319

  Airbus A319

  easyJet
  152 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  80€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:10m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  September
 • send

  Mest populära flygbolaget

  easyJet
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  11

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Côte d'Azur internationella flygplats

belgium
Ankommer till Côte d'Azur internationella flygplats (NCE)

Visa alla flyg från NCE →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Berlin till Trevlig?

Ungefär 1078 kilometer skiljer Berlin från Trevlig.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta easyJet som det främsta valet för flyg från Berlin till Trevlig, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin Brandenburg flygplats till Côte d'Azur internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Côte d'Azur internationella flygplats kan vara så förmånligt som 82€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden September. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 314€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Berlin och Trevlig?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Berlin till Trevlig. Framför allt är flygbolag som easyJet, Eurowing kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Berlin Brandenburg flygplats och Côte d'Azur internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Côte d'Azur internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 10m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella