Berlin till Heraklion billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 3.

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
Greece
HER Heraklion

Avstånd 1316 mil (2117 km)

Flygtid 3h 20m

Flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Heraklion: Din biljett för att utforska Kreta!

Drömmer du om sandstränder, turkost vatten och antika ruiner? Kolla inte vidare! Berlin Brandenburg Airport erbjuder nu billiga direktflyg till Heraklion International Airport, även känd som "Nikos Kazantzakis" flygplats. Med många flygbolag till ditt förfogande är din drömsemester på den fantastiska ön Kreta bara en flygresa bort!

Upptäck dina prisvärda resealternativ

1. Ryanair

Ryanair, Europas ledande lågprisflygbolag, flyger från Berlin till Heraklion. Med konkurrenskraftiga priser och ett brett utbud av flygtider är Ryanair ett populärt val för budgetmedvetna resenärer som söker bekvämlighet.

Officiell webbplats

2. EasyJet

Med rykte för överkomliga priser är EasyJet ett annat flygbolag som förbinder Berlin med Heraklion. Deras direktflyg ger ett utmärkt tillfälle att utforska Kretas underverk utan att bryta banken.

Officiell webbplats

3. Eurowings

Eurowings, ett pålitligt namn inom flygbranschen, erbjuder direktflyg från Berlin till Heraklion. Deras konkurrenskraftiga priser och utmärkta service gör dem till ett toppval för resenärer på jakt efter en sömlös reseupplevelse.

Officiell webbplats

4. TUI Airways

Om du letar efter ett pålitligt och prisvärt alternativ är TUI Airways här för att uppfylla dina behov. Deras direktflyg från Berlin till Heraklion garanterar en smidig resa, samtidigt som deras engagemang för kundnöjdhet skiljer dem åt.

Officiell webbplats

5. Condor

Condor, ett tyskt flygbolag med ett stort nätverk av destinationer, erbjuder bekväma och prisvärda flyg från Berlin till Heraklion. Med deras pålitliga service och engagemang för passagerarkomfort kan du resa utan stress.

Officiell webbplats

Med dessa budgetvänliga flygbolag är din drömresa till Kreta nu inom räckhåll. Missa inte möjligheten att utforska den förtrollande ön Heraklion, känd för sin rika historia, hisnande landskap och varma gästfrihet. Boka ditt flyg nu och förbered dig för ett oförglömligt äventyr!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Eurowings

Eurowings

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

easyJet

easyJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Ryanair

Ryanair

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Berlin och Heraklion

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis" för att hitta de bästa priserna.

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis" med priser som börjar på 0€ under November, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€148 Ungefär

Jan
€215
Feb
€175
Mars
€183
April
€198
Maj
€283
Juni
€96
Juli
€188
Aug
€163
Sep
€146
Okt
€132
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Berlin Brandenburg flygplats och Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis"

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Germania

  Germania

  säten (alla ekonomi)
 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Condor

  Condor

  säten (alla ekonomi)
 • Aegean Airlines

  Aegean Airlines

  Star Alliance
  säten (alla ekonomi)
 • Ellinair

  Ellinair

  säten (alla ekonomi)
 • Eurowings

  Eurowings

  säten (alla ekonomi)
 • Germania

  Germania

  säten (alla ekonomi)
 • TUIfly

  TUIfly

  säten (alla ekonomi)
 • Laudamotion

  Laudamotion

  säten (alla ekonomi)
 • Ryanair

  Ryanair

  säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  3:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Eurowings
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  10

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis"

belgium
Ankommer till Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis" (HER)

Visa alla flyg från HER →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Berlin och Heraklion?

Avståndet i luftlinje från Berlin till Heraklion är ungefär 2117 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Eurowings som det främsta valet för flyg från Berlin till Heraklion, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin Brandenburg flygplats till Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis"?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis" kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden November. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 288€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Berlin och Heraklion?

För närvarande finns det 3 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Berlin till Heraklion. Framför allt är flygbolag som Eurowings, easyJet, Ryanai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Berlin Brandenburg flygplats och Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis" i timmar?

En typisk direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Heraklions internationella flygplats "Nikos Kazantzakis" tar vanligtvis runt 3h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella