Hitta billiga flyg från Berlin till Genève

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
Switzerland
GVA Genève

Avstånd 541 mil (870 km)

Flygtid 1h 45m

Flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Genève

Om du planerar en resa från Berlin till Genève och letar efter de bästa erbjudandena på direktflyg, har du tur! Flera flygbolag erbjuder prisvärda och bekväma alternativ för resenärer mellan dessa två livliga städer. Här är några av de bästa flygbolagen som erbjuder billiga direktflyg från Berlin Brandenburg Airport till Genèves internationella flygplats:

 • easyJet - Som ett av Europas ledande lågprisbolag erbjuder easyJet täta flygningar från Berlin till Genève. Med deras användarvänliga onlinebokningssystem kan du enkelt hitta och säkra prisvärda biljetter på denna rutt.
 • Ryanair - Ryanair är känt för sina budgetvänliga priser och flyger regelbundet från Berlin till Genève. Genom att boka i förväg och vara flexibel med dina resedatum kan du hitta bra erbjudanden på den här rutten.
 • Eurowings - Eurowings är ett annat populärt val för resenärer som söker billiga direktflyg från Berlin till Genève. Deras omfattande nätverk och konkurrenskraftiga priser gör dem till ett bra alternativ för många budgetmedvetna resenärer.
 • Lufthansa - Medan Lufthansa i allmänhet anses vara ett fullserviceflygbolag erbjuder de också prisvärda alternativ för resenärer som söker direktflyg mellan Berlin och Genève. Med sin utmärkta service och tillförlitlighet är Lufthansa ett pålitligt val för många passagerare.

Dessa flygbolag erbjuder en rad alternativ, från billiga flygresor till mer bekväma och heltäckande tjänster. Genom att besöka deras officiella webbplatser kan du enkelt jämföra priser, kolla flygtidtabeller och boka dina biljetter direkt.

Så, oavsett om du planerar en affärsresa eller en avkopplande semester, hitta billiga direktflyg mellan Berlin och Genève är definitivt inom räckhåll. Börja din resa genom att utforska dessa flygbolags webbplatser och njut av en smidig och prisvärd reseupplevelse.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
easyJet

easyJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Berlin och Genève

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Genèves internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
U2 1592
easyJet

easyJet

Su
Mo
07:10
Tu
We
Th
Fr
07:10
Sa
06:15
U2 1594
easyJet

easyJet

Su
13:35
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
13:15
U2 1596
easyJet

easyJet

Su
18:35
Mo
18:35
Tu
18:35
We
18:35
Th
18:35
Fr
18:35
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Genèves internationella flygplats med priser som börjar på 66€ under Augusti, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€114 Ungefär

Jan
€158
Feb
€129
Mars
€135
April
€146
Maj
€202
Juni
€69
Juli
€203
Aug
€65
Sep
€65
Okt
€66
Nov
€77
Dec
€66

Ungefärliga avgifter för resor mellan Berlin Brandenburg flygplats och Genèves internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  easyJet
  184 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A319

  Airbus A319

  easyJet
  152 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  65€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:45m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  easyJet
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Genèves internationella flygplats

belgium
Ankommer till Genèves internationella flygplats (GVA)

Visa alla flyg från GVA →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Berlin till Genève?

Ungefär 870 kilometer skiljer Berlin från Genève.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer easyJet för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Berlin och Genève.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin till Genève?

Vanligtvis kan en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Genèves internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 66€, särskilt under månaden Augusti. Däremot, under högsäsongen i Juli, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 206€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Berlin och Genève?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Berlin till Genève. Framför allt är flygbolag som easyJe kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Berlin Brandenburg flygplats till Genèves internationella flygplats?

Att resa från Berlin Brandenburg flygplats till Genèves internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 45m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella