Berlin till Aten direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
Germany
BER Berlin
route-path route-path
Greece
ATH Aten

Avstånd 1123 mil (1807 km)

Flygtid 2h 50m

Flygbolag med billiga direktflyg från Berlin till Aten

Letar du efter prisvärda direktflyg från Berlin till Aten? Nåväl, du har tur! Det finns flera flygbolag som erbjuder billiga och bekväma flyg mellan dessa två pulserande städer, vilket gör att du kan utforska Greklands skönhet utan att bryta banken. Här är några av flygbolagen du bör tänka på när du planerar din resa:

 • easyJet: Känt för att det är prisvärt priser är easyJet ett populärt val för budgetresenärer. Med regelbundna direktflyg från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos", erbjuder easyJet ett bekvämt och kostnadseffektivt alternativ för din resa.
 • Ryanair: Ett annat budgetvänligt flygbolag, Ryanair erbjuder direktflyg från Berlin till Aten till konkurrenskraftiga priser. Med sin enkelhet när det gäller flygresor kan du spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten på din flygupplevelse.
 • Lufthansa
 • : Som ett av de största flygbolagen i Europa har Lufthansa även direktflyg mellan Berlin och Aten. Även om Lufthansa kan ha en något högre prisklass, är flygbolaget känt för sin tillförlitlighet och utmärkta service, vilket säkerställer en bekväm resa till din destination.
 • Aegean Airlines: Om du letar efter ett grekiskt flygbolag som förbinder Berlin och Aten är Aegean Airlines ett utmärkt alternativ. Med sitt omfattande nätverk och konkurrenskraftiga priser kan du njuta av Greklands varma gästfrihet från det ögonblick du kliver på planet.

Oavsett om du reser i affärer eller på nöjes skull, erbjuder dessa flygbolag en utbud av alternativ för att passa dina resebehov. Gör dig redo att fördjupa dig i Atens fängslande historia, kultur och gastronomi, samtidigt som du drar nytta av de prisvärda och bekväma direktflygen från Berlin. Boka dina biljetter nu och börja planera din oförglömliga resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Aegean Airlines

Aegean Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

Ryanair

Ryanair

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Berlin och Aten

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Berlin Brandenburg flygplats och Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
A3 821
Aegean Airlines

Aegean Airlines

Su
Mo
Tu
11:40
We
Th
11:40
Fr
11:40
Sa
11:40
A3 823
Aegean Airlines

Aegean Airlines

Su
17:10
Mo
17:10
Tu
We
17:10
Th
Fr
17:10
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" med priser som börjar på 89€ under December, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€171 Ungefär

Jan
€225
Feb
€183
Mars
€191
April
€207
Maj
€250
Juni
€124
Juli
€215
Aug
€176
Sep
€143
Okt
€122
Nov
€136
Dec
€88

Typisk kostnad för biljetter från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos"

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Ryanair

  Ryanair

  säten (alla ekonomi)
 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • Aegean Airlines

  Aegean Airlines

  Star Alliance
  säten (alla ekonomi)
 • easyJet

  easyJet

  säten (alla ekonomi)
 • A321neo

  A321neo

  Aegean Airlines
  220 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  Aegean Airlines
  174 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A321

  Airbus A321

  Aegean Airlines
  205 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  88€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:50m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  December
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Aegean Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  10

Avgår från Berlin Brandenburg flygplats (BER)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos"

belgium
Ankommer till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" (ATH)

Visa alla flyg från ATH →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Berlin till Aten?

Ungefär 1807 kilometer skiljer Berlin från Aten.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Aegean Airlines som det främsta valet för flyg från Berlin till Aten, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos"?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" kan vara så förmånligt som 89€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden December. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 255€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Berlin och Aten?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Berlin till Aten. Framför allt är flygbolag som Aegean Airlines, Ryanai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos"?

Att resa från Berlin Brandenburg flygplats till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" tar vanligtvis en tid nära 2h 50m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella