Brindisi till Zürich direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Italy
BDS Brindisi
route-path route-path
Switzerland
ZRH Zürich

Avstånd 665 mil (1070 km)

Flygtid 2h 05m

Flygbolag med billiga direktflyg från Brindisi till Zürich

Letar du efter prisvärda direktflyg från Brindisi till Zürich? Du har tur! Flera flygbolag flyger på denna rutt, vilket gör att du kan njuta av en bekväm och problemfri resa. Oavsett om du planerar en semester eller en affärsresa, här är några utmärkta alternativ att överväga:

 • Swiss International Air Linjer: Som det nationella flygbolaget i Schweiz erbjuder Swiss International Air Lines reguljära direktflyg från Brindisi? Salento flygplats till Zürich flygplats. Förvänta dig förstklassig service, bekväma sittplatser och ett brett utbud av bekvämligheter för att förbättra din reseupplevelse.
 • easyJet: Detta populära lågprisflygbolag har även direktflyg mellan Brindisi och Zürich. Med easyJet kan du njuta av överkomliga priser utan att kompromissa med komforten. Det är ett utmärkt alternativ om du reser på en budget.
 • Ryanair: Känd för sina lågprisflyg, Ryanair förbinder Brindisi och Zürich med reguljära direktlinjer. Med deras omfattande nätverk kan du ofta hitta bra erbjudanden och rabatter, vilket gör det till ett attraktivt val för kostnadsmedvetna resenärer.
 • Lufthansa : Som ett av de största flygbolagen i Europa erbjuder Lufthansa direktflyg från Brindisi till Zürich. Med deras starka rykte för pålitlighet och överlägsen service kan du njuta av en smidig och trevlig resa till din destination.
 • Air France
 • : Ett annat pålitligt alternativ för direktflyg från Brindisi till Zürich är Air France. Med deras välanslutna nätverk och utmärkta service kan du lita på att de ger en bekväm och njutbar reseupplevelse.

Dessa flygbolag erbjuder olika prisklasser och ytterligare tjänster som du kan utforska på deras officiella webbplatser. Kom ihåg att kolla efter aktuella kampanjer eller specialerbjudanden för att få det bästa erbjudandet för din flygresa.

Så, oavsett om du planerar en sightseeingresa, ett affärsmöte eller besöker nära och kära, använd denna information för att hitta ett lämpligt flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Brindisi till Zürich. Börja planera din resa nu och gör dina resedrömmar till verklighet!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
SWISS

SWISS

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Brindisi och Zürich

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Brindisi – Salento flygplats och Zürich flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
LX 1723
SWISS

SWISS

Su
Mo
20:00
Tu
We
Th
Fr
Sa
19:55

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Brindisi – Salento flygplats till Zürich flygplats med priser som börjar på 0€ under December, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€193 Ungefär

Jan
€241
Feb
€195
Mars
€205
April
€221
Maj
€220
Juni
€153
Juli
€295
Aug
€151
Sep
€195
Okt
€254
Nov
€197
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Brindisi – Salento flygplats och Zürich flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Code 221

  Code 221

  SWISS
  125 säten (alla ekonomi)
 • Embraer 190 E2

  Embraer 190 E2

  SWISS
  110 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:05m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  December
 • send

  Mest populära flygbolaget

  SWISS
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Brindisi – Salento flygplats (BDS)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Zürich flygplats

belgium
Ankommer till Zürich flygplats (ZRH)

Visa alla flyg från ZRH →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Brindisi och Zürich?

Avståndet i luftlinje från Brindisi till Zürich är ungefär 1070 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta SWISS som det främsta valet för flyg från Brindisi till Zürich, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Brindisi – Salento flygplats till Zürich flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Brindisi – Salento flygplats till Zürich flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden December. Omvänt, under högtrafikperioden Juli, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 300€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Brindisi till Zürich?

När man reser nonstop från Brindisi till Zürich har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som SWIS bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Brindisi – Salento flygplats till Zürich flygplats?

Att resa från Brindisi – Salento flygplats till Zürich flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 05m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella