Brindisi till Verona direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Italy
BDS Brindisi
route-path route-path
Italy
VRN Verona

Avstånd 486 mil (782 km)

Flygtid 1h 30m

Flygbolag med billiga direktflyg från Brindisi till Verona

Du har drömt om en romantisk semester till Verona, den förtrollande staden Shakespeares Romeo och Julia. Goda nyheter! Med en mängd olika flygbolag som erbjuder billiga direktflyg, kan din dröm bli verklighet utan att tappa bankerna.

Upptäck flygbolagsalternativen

När du planerar din resa från Brindisi till Verona, Jag kommer att bli glad över att hitta flera flygbolag som erbjuder prisvärda alternativ:

 • Alitalia: Som Italiens flaggskeppsbolag, Alitalia erbjuder reguljära direktflyg från Brindisi till Verona. Deras engagemang för utmärkt service och konkurrenskraftiga priser gör dem till ett toppval för resenärer.
 • Ryanair: Ryanair är känt för sina lågprispriser och förbinder Brindisi och Verona effektivt. Trots sitt budgetvänliga tillvägagångssätt erbjuder de fortfarande en bekväm upplevelse ombord.
 • easyJet: Med fokus på att tillhandahålla prisvärda flyg är easyJet ett annat populärt val för resenärer som söker direktflyg mellan Brindisi och Verona. Deras engagemang för kundnöjdhet garanterar en trevlig resa.
 • Volotea: Volotea erbjuder ett problemfritt alternativ för direktflyg från Brindisi till Verona. Deras konkurrenskraftiga priser och vänliga service lockar dem som letar efter en budgetvänlig reseupplevelse.

Välja ditt ideala flygbolag

När du väljer det perfekta flygbolaget för din resa från Brindisi till Verona, överväg faktorer som biljettpriser, avgångstider, bagageutrymme och bekvämligheter ombord. Vart och ett av dessa flygbolag tillhandahåller en unik blandning av tjänster för att tillgodose olika resenärers preferenser.

Genom att utforska webbplatserna för de officiella flygbolagen som anges ovan kan du enkelt boka dina biljetter till det mest bekväma alternativet som passar dina behov och budget. Se till att kontrollera om det finns pågående kampanjer eller specialrabatter.

Med dessa prisvärda flygbolagsalternativ som erbjuder direktflyg från Brindisi till Verona, är du på god väg att utforska de historiska gatorna, den förtrollande arkitekturen och fängslande atmosfär i Verona, kärlekens och romantikens stad. God resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Ryanair

Ryanair

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Brindisi och Verona

Undersök schemat för direktflyg mellan Brindisi – Salento flygplats och Verona Villafranca flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
FR 6714
Ryanair

Ryanair

Su
Mo
Tu
We
14:30
Th
Fr
Sa
15:50

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Brindisi – Salento flygplats till Verona Villafranca flygplats med priser som börjar på 0€ under Augusti, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€58 Ungefär

Jan
€78
Feb
€64
Mars
€67
April
€72
Maj
€75
Juni
€112
Juli
€78
Aug
Sep
€161
Okt
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Brindisi – Salento flygplats till Verona Villafranca flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  Ryanair
  189 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:30m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Ryanair
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Brindisi – Salento flygplats (BDS)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Verona Villafranca flygplats

belgium
Ankommer till Verona Villafranca flygplats (VRN)

Visa alla flyg från VRN →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Brindisi till Verona?

Ungefär 782 kilometer skiljer Brindisi från Verona.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Ryanair för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Brindisi och Verona.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Brindisi – Salento flygplats till Verona Villafranca flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Brindisi – Salento flygplats till Verona Villafranca flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Augusti. Omvänt, under högtrafikperioden September, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 164€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Brindisi och Verona?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Brindisi till Verona. Framför allt är flygbolag som Ryanai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Brindisi – Salento flygplats till Verona Villafranca flygplats?

Att resa från Brindisi – Salento flygplats till Verona Villafranca flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 30m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella