Hitta billiga flyg från Bandung till Palembang

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Indonesia
BDO Bandung
route-path route-path
Indonesia
PLM Palembang

Avstånd 342 mil (549 km)

Flygtid 1h 15m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bandung till Palembang

Om du planerar att resa från Bandung till Palembang och letar efter prisvärda och bekväma flygalternativ, har du tur! Det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull erbjuder dessa flygbolag en sömlös och bekväm resa.

Ett av de flygbolag som du kan överväga är Lion Air. Lion Air är känt för sina budgetvänliga priser och flyger direkt från Bandungs Husein Sastranegara internationella flygplats till Palembangs internationella flygplats Sultan Mahmud Badaruddin II. Du kan besöka deras officiella hemsida på https://www.lionair.co.id/ för mer information och för att boka dina biljetter.

Ett annat populärt val för billiga direktflyg är Citilink. Som ett dotterbolag till Garuda Indonesia erbjuder Citilink konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Du kan hitta mer information om deras flyg och göra dina bokningar på deras officiella webbplats på https://www.citilink.co.id/.

Om du föredrar att flyga med Indonesiens nationella flygbolag, Garuda Indonesia, kommer du att bli glad att veta att de också erbjuder direktflyg mellan Bandung och Palembang. Garuda Indonesia är känt för sin utmärkta service och bekväma reseupplevelse. För att utforska deras flygalternativ och göra bokningar, besök deras officiella webbplats på https://www.garuda-indonesia.com/.

Oavsett vilket flygbolag du väljer har det aldrig varit bekvämare eller mer överkomligt att flyga från Bandung till Palembang. Med flera tillgängliga alternativ kan du enkelt hitta ett flyg som passar ditt schema och din budget. Så börja planera din resa nu och njut av en problemfri resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Citilink

Citilink

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Bandung och Palembang

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Husein Sastranegara internationella flygplats och Sultan Mahmud Badaruddin II internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
QG 815
Citilink

Citilink

Su
18:35
Mo
18:35
Tu
18:35
We
18:35
Th
18:35
Fr
18:35
Sa
18:35

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Citilink
  180 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:15m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Citilink
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Husein Sastranegara internationella flygplats (BDO)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Sultan Mahmud Badaruddin II internationella flygplats (PLM)

Visa alla flyg från PLM →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Bandung och Palembang?

Avståndet i luftlinje från Bandung till Palembang är ungefär 549 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Citilink för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Bandung och Palembang.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Bandung till Palembang?

Vanligtvis kan en direktflygning från Husein Sastranegara internationella flygplats till Sultan Mahmud Badaruddin II internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Bandung och Palembang?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Bandung till Palembang. Framför allt är flygbolag som Citilin kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Husein Sastranegara internationella flygplats och Sultan Mahmud Badaruddin II internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Husein Sastranegara internationella flygplats till Sultan Mahmud Badaruddin II internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 15m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella