Bandung till Jakarta Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Indonesia
BDO Bandung
route-path route-path
Indonesia
HLP Jakarta

Avstånd 65 mil (103 km)

Flygtid 1h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bandung till Jakarta

Att resa från Bandung till Jakarta kan vara en bris med tillgången till billiga direktflyg. Flera flygbolag erbjuder överkomliga priser och bekväma tidtabeller, vilket gör det lättare för passagerare att pendla mellan dessa två livliga städer. Här är några av flygbolagen som erbjuder fickvänliga alternativ:

 • Lion Air: Drift dagliga flyg, erbjuder Lion Air en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för resenärer. Med sitt omfattande nätverk erbjuder de många flygalternativ för både affärs- och fritidsresor.
 • Citilink: Som Citilink är ett dotterbolag till Garuda Indonesia och erbjuder prisvärda flygresor från Bandung till Jakarta. Deras moderna flotta garanterar en bekväm resa, och deras engagemang för kundnöjdhet har gjort dem till ett populärt val bland resenärer.
 • AirAsia
 • : AirAsia är känt för sina konkurrenskraftiga priser och erbjuder direktflyg som vänder sig till den budgetmedvetna resenären. Deras användarvänliga webbplats gör det möjligt för passagerare att enkelt boka flyg och hantera sina resplaner.
 • Sriwijaya Air: Med Sriwijaya Airs fokus på prisvärdhet och tillförlitlighet fungerar som ett annat pålitligt alternativ för resenärer. De har ett brett utbud av flygtidtabeller att välja mellan, vilket ger passagerarna den flexibilitet de behöver.

Dessa flygbolag erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att resa från Bandung till Jakarta, vilket gör att passagerarna kan spara både tid och pengar. Oavsett om du flyger i affärer eller för nöjes skull, erbjuder dessa flygbolag kvalitetstjänster till konkurrenskraftiga priser. Så nästa gång du planerar en resa från Bandung till Jakarta, överväg dessa prisvärda alternativ för en problemfri resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Citilink

Citilink

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Bandung och Jakarta

Undersök schemat för direktflyg mellan Husein Sastranegara internationella flygplats och Halim Perdanakusuma internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
QG 1995
Citilink

Citilink

Su
18:00
Mo
18:00
Tu
18:00
We
18:00
Th
18:00
Fr
18:00
Sa
18:00

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Citilink
  180 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Citilink
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Husein Sastranegara internationella flygplats (BDO)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Halim Perdanakusuma internationella flygplats (HLP)

Visa alla flyg från HLP →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Bandung till Jakarta?

Ungefär 103 kilometer skiljer Bandung från Jakarta.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Citilink som det främsta valet för flyg från Bandung till Jakarta, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Bandung till Jakarta?

Vanligtvis kan en direktflygning från Husein Sastranegara internationella flygplats till Halim Perdanakusuma internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Bandung till Jakarta?

När man reser nonstop från Bandung till Jakarta har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Citilin bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Husein Sastranegara internationella flygplats till Halim Perdanakusuma internationella flygplats?

Att resa från Husein Sastranegara internationella flygplats till Halim Perdanakusuma internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 00m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella