Hitta billiga flyg från Bandung till Balikpapan

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Indonesia
BDO Bandung
route-path route-path
Indonesia
BPN Balikpapan

Avstånd 754 mil (1213 km)

Flygtid 2h 15m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bandung (Husein Sastranegara International Airport) till Balikpapan (Sultan Aji Muhammad Sulaiman Airport)

Planerar du en resa från Bandung till Balikpapan? Om så är fallet kommer du att vara glad att veta att flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två indonesiska städer. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull kan det göra stor skillnad att hitta prisvärda flygbiljetter. Här är några flygbolag att överväga:

Lion Air

Lion Air är ett populärt lågprisbolag i Indonesien som flyger direkt från Bandung till Balikpapan. Lion Air är känt för sina överkomliga priser och erbjuder ett bekvämt och budgetvänligt alternativ för resenärer. Du kan hitta mer information och boka ditt flyg på deras officiella webbplats.

AirAsia

AirAsia är ett annat flygbolag som trafikerar sträckan Bandung till Balikpapan. Med sitt omfattande nätverk och konkurrenskraftiga priser är AirAsia ett utmärkt val för resenärer som letar efter billiga direktflyg. För mer information och för att göra en bokning, besök deras officiella webbplats.

Batik Air

Batik Air anses vara ett fullserviceflygbolag och är känt för sin kvalitetskundservice och bekväma flyg. De erbjuder direktflyg från Bandung till Balikpapan till attraktiva priser. För att boka din biljett och ta reda på mer om deras tjänster, besök deras officiella webbplats.

Sriwijaya Air

Sriwijaya Air är ett pålitligt indonesiskt flygbolag som erbjuder direktflyg mellan Bandung och Balikpapan. Med sina konkurrenskraftiga priser och goda rykte är Sriwijaya Air värt att överväga för din resa. För att kontrollera tillgänglighet och boka ditt flyg, besök deras officiella webbplats.

Dessa flygbolag är bara några exempel på flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Bandung till Balikpapan. Kom ihåg att jämföra priser, scheman och eventuella ytterligare tjänster innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Ha en trevlig resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Citilink

Citilink

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Bandung och Balikpapan

Undersök schemat för direktflyg mellan Husein Sastranegara internationella flygplats och Sultan Aji Muhammad Sulaiman flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
QG 432
Citilink

Citilink

Su
07:55
Mo
07:55
Tu
07:55
We
07:55
Th
07:55
Fr
07:55
Sa
07:55

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Citilink
  180 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:15m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Citilink
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Husein Sastranegara internationella flygplats (BDO)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Sultan Aji Muhammad Sulaiman flygplats (BPN)

Visa alla flyg från BPN →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Bandung till Balikpapan?

Ungefär 1213 kilometer skiljer Bandung från Balikpapan.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Citilink för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Bandung och Balikpapan.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Bandung till Balikpapan?

Vanligtvis kan en direktflygning från Husein Sastranegara internationella flygplats till Sultan Aji Muhammad Sulaiman flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Bandung och Balikpapan?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Bandung till Balikpapan. Framför allt är flygbolag som Citilin kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Husein Sastranegara internationella flygplats till Sultan Aji Muhammad Sulaiman flygplats?

Att resa från Husein Sastranegara internationella flygplats till Sultan Aji Muhammad Sulaiman flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 15m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella