Bandung till Banjarmasin Billiga flyg

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 1h 30m.

route-map jet
Indonesia
BDO Bandung
route-path route-path
Indonesia
BDJ Banjarmasin

Avstånd 552 mil (888 km)

Flygtid 1h 30m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bandung till Banjarmasin

Planerar du en resa från Bandung till Banjarmasin? Som tur är finns det flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Oavsett om du reser på nöjes- eller affärsresande, kommer dessa budgetvänliga alternativ att låta dig utforska skönheten i Banjarmasin utan att bryta banken.

Citilink

Citilink, ett lågprisflygbolag, är ett populärt val för resenärer som letar efter prisvärda flygresor. Med sitt omfattande nätverk driver Citilink direktflyg från Bandungs Husein Sastranegara International Airport till Banjarmasins Syamsudin Noor International Airport. Deras moderna flotta och utmärkta service garanterar en bekväm resa. Kolla in deras webbplats här för flygtidtabeller och biljettbokningar.

AirAsia

AirAsia är känt för sina budgetvänliga priser och effektiva service. Det erbjuder direktflyg från Bandung till Banjarmasin, vilket gör att du kan resa bekvämt och till ett överkomligt pris. Du kan besöka deras officiella webbplats här för att utforska deras flygalternativ och boka dina biljetter problemfritt.

Sriwijaya Air

Sriwijaya Air är ett annat pålitligt flygbolag som erbjuder direktflyg mellan Bandung och Banjarmasin. Känd för sina överkomliga priser och exceptionella service, erbjuder Sriwijaya Air en bekväm reseupplevelse. För att planera din resa, besök deras officiella webbplats här.

Garuda Indonesia

Garuda Indonesia, det nationella flygbolaget i Indonesien, har också direktflyg mellan Bandung och Banjarmasin. Även om de kanske inte är lika budgetvänliga som de andra alternativen, erbjuder Garuda Indonesia en högre nivå av komfort och service. Om du prioriterar en lyxigare reseupplevelse, kolla in deras webbplats här för flyginformation.

Med flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg, har aldrig varit enklare att resa från Bandung till Banjarmasin. Tänk på din budget och dina preferenser för att välja det bästa alternativet som passar dina behov. Börja planera din resa idag och gör dig redo att utforska Banjarmasins underverk!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
SW Italia

SW Italia

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Bandung och Banjarmasin

Undersök schemat för direktflyg mellan Husein Sastranegara internationella flygplats och Syamsudin Noor internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
IU 668
SW Italia

SW Italia

Su
14:30
Mo
14:30
Tu
14:30
We
14:30
Th
14:30
Fr
14:30
Sa
14:30

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  SW Italia
  179 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:30m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  SW Italia
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Husein Sastranegara internationella flygplats (BDO)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Syamsudin Noor internationella flygplats (BDJ)

Visa alla flyg från BDJ →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Bandung och Banjarmasin?

Avståndet i luftlinje från Bandung till Banjarmasin är ungefär 888 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer SW Italia för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Bandung och Banjarmasin.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Husein Sastranegara internationella flygplats till Syamsudin Noor internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Husein Sastranegara internationella flygplats till Syamsudin Noor internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Bandung och Banjarmasin?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Bandung till Banjarmasin. Framför allt är flygbolag som SW Itali kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Husein Sastranegara internationella flygplats till Syamsudin Noor internationella flygplats?

Att resa från Husein Sastranegara internationella flygplats till Syamsudin Noor internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 30m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella