Kasane till Gaborone Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Botswana
BBK Kasane
route-path route-path
Botswana
GBE Gaborone

Avstånd 470 mil (756 km)

Flygtid 3h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Kasane till Gaborone

Om du planerar en resa från Kasane till Gaborone och letar efter prisvärda direktflyg har du tur! Flera flygbolag erbjuder bekväma och budgetvänliga alternativ för denna rutt. Låt oss ta en titt på några av de populära flygbolagen:

 • Air Botswana: Som den nationella lufttrafikföretag för Botswana, Air Botswana erbjuder direktflyg från Kasane till Gaborone. Med ett starkt engagemang för säkerhet och utmärkt service erbjuder de konkurrenskraftiga priser och täta flygningar.
 • Airlink: Verksamhet som ett dotterbolag från South African Airways, Airlink förbinder Kasane med Gaborone med prisvärda direktflyg. De ger en bekväm flygupplevelse med utmärkt kundservice.
 • South African Airways (SAA): Ett annat tillförlitligt val är South African Airways, som erbjuder direktflyg från Kasane till Gaborone. De har ett väletablerat rykte för sitt omfattande ruttnätverk och kundnöjdhet.
 • FlySafair: Känd för Med sina lågprispriser har FlySafair även direktflyg från Kasane till Gaborone. De ger en enkel reseupplevelse, vilket gör att du kan spara pengar utan att kompromissa med säkerhet eller tillförlitlighet.

När du bokar ditt flyg, se till att ta hänsyn till faktorer som flygtider, bagageutrymme, och ytterligare tjänster, om det behövs. Det är alltid en bra idé att kolla de officiella webbplatserna för varje flygbolag för den senaste informationen om tidtabeller och priser.

Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg har det aldrig varit enklare eller billigare att resa från Kasane till Gaborone. Så packa dina väskor, boka din biljett och gör dig redo att utforska den vackra huvudstaden i Botswana!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Air Botswana

Air Botswana

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-3 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Kasane och Gaborone

Undersök schemat för direktflyg mellan Kasane flygplats och Sir Seretse Khama internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
BP 21
Air Botswana

Air Botswana

Su
08:30
Mo
Tu
We
Th
Fr
08:30
Sa
BP 20
Air Botswana

Air Botswana

Su
13:50
Mo
Tu
We
Th
Fr
13:50
Sa
BP 25
Air Botswana

Air Botswana

Su
16:50
Mo
16:50
Tu
16:50
We
16:50
Th
16:50
Fr
16:50
Sa
16:50

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 72

  ATR 72

  Air Botswana
  70 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  3:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Air Botswana
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Kasane flygplats (BBK)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Sir Seretse Khama internationella flygplats

belgium
Ankommer till Sir Seretse Khama internationella flygplats (GBE)

Visa alla flyg från GBE →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Kasane och Gaborone?

Avståndet i luftlinje från Kasane till Gaborone är ungefär 756 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Air Botswana för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Kasane och Gaborone.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Kasane flygplats till Sir Seretse Khama internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Kasane flygplats till Sir Seretse Khama internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Kasane till Gaborone?

När man reser nonstop från Kasane till Gaborone har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Air Botswan bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Kasane flygplats till Sir Seretse Khama internationella flygplats?

Att resa från Kasane flygplats till Sir Seretse Khama internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 3h 00m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella