Bhubaneswar till Chennai direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
India
BBI Bhubaneswar
route-path route-path
India
MAA Chennai

Avstånd 628 mil (1010 km)

Flygtid 2h 15m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bhubaneswar till Chennai

Om du planerar att resa från Bhubaneswar till Chennai och letar efter prisvärda direktflyg, erbjuder flera flygbolag praktiska alternativ för din resa. Här är några flygbolag som erbjuder lågprisflyg från Bhubaneswars Biju Patnaik International Airport till Chennai International Airport:

 • IndiGo Airlines - IndiGo Airlines är ett av Indiens ledande lågprisbolag och har reguljära direktflyg mellan Bhubaneswar och Chennai. Med sin effektiva service och överkomliga priser är IndiGo ett föredraget val för många resenärer.
 • AirAsia - AirAsia, ett populärt lågprisflygbolag, förbinder också Bhubaneswar och Chennai med direktflyg. De erbjuder konkurrenskraftiga priser, vilket säkerställer en kostnadseffektiv resa utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet.
 • SpiceJet - SpiceJet är ett annat flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan Bhubaneswar och Chennai. Med sina attraktiva kampanjerbjudanden och täta flygtidtabeller kan passagerare njuta av en fickvänlig resa med SpiceJet.
 • Air India - Air India, Indiens nationella flygbolag, erbjuder direktflyg från Bhubaneswar till Chennai. Även om det kanske inte är ett lågprisflygbolag erbjuder Air India ofta konkurrenskraftiga priser och utmärkt service, vilket gör det till ett lämpligt alternativ för många resenärer.

Dessa flygbolag erbjuder en rad alternativ för passagerare reser mellan Bhubaneswar och Chennai, vilket säkerställer flexibilitet när det gäller tider och priser. Genom att boka direktflyg med dessa flygbolag kan du spara tid och njuta av en bekväm resa till ett överkomligt pris.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
IndiGo

IndiGo

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Bhubaneswar och Chennai

Undersök schemat för direktflyg mellan Biju Patnaik internationella flygplats och Chennais internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
6E 141
IndiGo

IndiGo

Su
12:10
Mo
12:10
Tu
12:10
We
12:10
Th
Fr
12:10
Sa
12:10
6E 145
IndiGo

IndiGo

Su
22:30
Mo
22:30
Tu
22:30
We
22:30
Th
22:30
Fr
22:30
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Biju Patnaik internationella flygplats till Chennais internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under Maj, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€49 Ungefär

Jan
€85
Feb
€69
Mars
€72
April
€79
Maj
Juni
€99
Juli
€115
Aug
€73
Sep
Okt
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Biju Patnaik internationella flygplats och Chennais internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  IndiGo
  180 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:15m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  IndiGo
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Biju Patnaik internationella flygplats (BBI)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Chennais internationella flygplats

belgium
Ankommer till Chennais internationella flygplats (MAA)

Visa alla flyg från MAA →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Bhubaneswar och Chennai?

Avståndet i luftlinje från Bhubaneswar till Chennai är ungefär 1010 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer IndiGo för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Bhubaneswar och Chennai.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Biju Patnaik internationella flygplats till Chennais internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Biju Patnaik internationella flygplats till Chennais internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Juli, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 117€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Bhubaneswar till Chennai?

När man reser nonstop från Bhubaneswar till Chennai har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som IndiG bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Biju Patnaik internationella flygplats och Chennais internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Biju Patnaik internationella flygplats till Chennais internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 15m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella