Bhubaneswar till Allahabad Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
India
BBI Bhubaneswar
route-path route-path
India
IXD Allahabad

Avstånd 445 mil (716 km)

Flygtid 2h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Bhubaneswar till Allahabad

Om du planerar en resa från Bhubaneswar till Allahabad kommer du att vara glad att veta att flera flygbolag erbjuder direktflyg mellan de två städerna. Oavsett om du besöker Allahabad för affärer eller nöje, erbjuder dessa flygbolag bekvämlighet och prisvärdhet. Här är några av de flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Bhubaneswar (Biju Patnaik International Airport) till Allahabad (Allahabad Airport/Bamrauli Airport):

 • IndiGo:

  IndiGo är ett välkänt lågprisflygbolag som har dagliga direktflyg mellan Bhubaneswar och Allahabad. Med IndiGo kan du njuta av en bekväm resa till ett överkomligt pris. För mer information och för att boka dina biljetter, besök IndiGos webbplats.

 • Air India:

  Air India, Indiens nationella flygbolag, erbjuder också direktflyg från Bhubaneswar till Allahabad. Air India är känt för sin utmärkta service och tillförlitlighet och garanterar en trevlig reseupplevelse. För att kontrollera flygtider och boka dina biljetter, besök Air Indias webbplats.

 • SpiceJet:

  SpiceJet är ett annat populärt flygbolag som förbinder Bhubaneswar och Allahabad med direktflyg. SpiceJet är välkänt för sina konkurrenskraftiga priser och bekväma resealternativ. För att utforska deras flygalternativ och göra en bokning, besök SpiceJets webbplats.

 • Vistara:

  Vistara, ett fullserviceflygbolag, har också direktflyg mellan Bhubaneswar och Allahabad. Med Vistara kan du njuta av en sömlös reseupplevelse och utmärkt kundservice. För mer information och för att boka dina biljetter, besök Vistaras webbplats.

Dessa flygbolag ser till att du kan nå Allahabad bekvämt och inom din budget. Oavsett om du planerar en kort resa eller en längre vistelse, kommer ett direktflyg att spara tid och göra din resa roligare. Missa inte möjligheten att utforska Allahabads historiska och kulturella underverk!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
IndiGo

IndiGo

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Bhubaneswar och Allahabad

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Biju Patnaik internationella flygplats och Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats för att hitta de bästa priserna.

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Biju Patnaik internationella flygplats till Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Juni, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€32 Ungefär

Jan
€55
Feb
€45
Mars
€46
April
€50
Maj
€90
Juni
Juli
€92
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Biju Patnaik internationella flygplats till Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • ATR 42 / ATR 72

  ATR 42 / ATR 72

  IndiGo
  78 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Juni
 • send

  Mest populära flygbolaget

  IndiGo
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Biju Patnaik internationella flygplats (BBI)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats (IXD)

Visa alla flyg från IXD →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Bhubaneswar till Allahabad?

Ungefär 716 kilometer skiljer Bhubaneswar från Allahabad.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta IndiGo som det främsta valet för flyg från Bhubaneswar till Allahabad, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Bhubaneswar till Allahabad?

Vanligtvis kan en direktflygning från Biju Patnaik internationella flygplats till Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Juni. Däremot, under högsäsongen i Juli, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 94€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Bhubaneswar till Allahabad?

När man reser nonstop från Bhubaneswar till Allahabad har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som IndiG bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Biju Patnaik internationella flygplats och Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Biju Patnaik internationella flygplats till Allahabad flygplats/Bamrauli flygplats tar vanligtvis runt 2h 00m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella