Baotou till Peking Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
China
BAV Baotou
route-path route-path
China
PEK Peking

Avstånd 352 mil (565 km)

Flygtid 1h 40m

Billiga direktflyg från Baotou till Peking

Om du letar efter prisvärda och bekväma resealternativ från Baotou till Peking kommer du att bli glad över att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Baotou flygplats fungerar som avgångspunkt, medan Beijing Capital International Airport är destinationen.

Flygbolag med billiga direktflyg

 • Air China: Air China är ett populärt val för resenärer som letar efter prisvärda flygresor. Den har direktflyg från Baotou till Peking, vilket garanterar en bekväm resa med konkurrenskraftiga priser.
 • China Eastern Airlines: Kina Eastern Airlines erbjuder också direktflyg från Baotou till Peking. Med sitt engagemang för exceptionell service och konkurrenskraftiga priser är de ett pålitligt alternativ för resenärer.
 • Hainan Airlines: Hainan Flygbolag är ett annat välrenommerat flygbolag som erbjuder kostnadseffektiva direktflyg mellan de två städerna. Med sin moderna flotta och ett rykte om punktlighet är de ett föredraget val för många resenärer.
 • Cathay Pacific: Cathay Pacific, ett välkänt internationellt flygbolag, flyger direkt från Baotou till Peking. De erbjuder en bekväm flygupplevelse med utmärkt servicestandard.
 • Shandong Airlines: Shandong Airlines erbjuder prisvärda direktflyg från Baotou till Peking, vilket gör att resenärer kan njuta av en problemfri resa till rimliga priser.

Dessa flygbolag erbjuder olika alternativ för att säkerställa att du hittar det mest passande flyget baserat på dina resepreferenser och budget. Att boka dina biljetter i förväg och vara flexibel med dina resdatum kan avsevärt öka dina chanser att få de bästa erbjudandena.

Att resa från Baotou till Peking har aldrig varit mer lättillgängligt och överkomligt. Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg kan du se fram emot en bekväm och budgetvänlig resa till huvudstaden i Kina.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Air China

Air China

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Baotou och Peking

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Baotou flygplats och Beijing Capital International Airport för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
CA 1122
Air China

Air China

Su
11:45
Mo
11:45
Tu
11:45
We
11:45
Th
11:45
Fr
11:45
Sa
11:45
CA 1108
Air China

Air China

Su
15:35
Mo
15:35
Tu
15:35
We
15:35
Th
15:35
Fr
15:35
Sa
15:35

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • China United Airlines

  China United Airlines

  säten (alla ekonomi)
 • China United Airlines

  China United Airlines

  säten (alla ekonomi)
 • Comac ARJ21-700

  Comac ARJ21-700

  Air China
  90 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:40m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Air China
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baotou flygplats (BAV)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Beijing Capital International Airport

belgium
Ankommer till Beijing Capital International Airport (PEK)

Visa alla flyg från PEK →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Baotou och Peking?

Avståndet i luftlinje från Baotou till Peking är ungefär 565 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Air China för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Baotou och Peking.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baotou till Peking?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baotou flygplats till Beijing Capital International Airport säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Baotou och Peking?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Baotou till Peking. Framför allt är flygbolag som Air Chin kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Baotou flygplats och Beijing Capital International Airport i timmar?

En typisk direktresa från Baotou flygplats till Beijing Capital International Airport tar vanligtvis runt 1h 40m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella