Baotou till Nanjing direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
China
BAV Baotou
route-path route-path
China
NKG Nanjing

Avstånd 788 mil (1268 km)

Flygtid 2h 15m

Prisvärda direktflyg från Baotou till Nanjing

Att flyga från Baotou till Nanjing har aldrig varit enklare med tillgången till billiga direktflyg. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en avkopplande semester, finns det flera flygbolag som erbjuder praktiska alternativ för dina resebehov.

China Eastern Airlines

Ett av de ledande flygbolagen i Kina, China Eastern Airlines flyger direkt från Baotou flygplats till Nanjing Lukou internationella flygplats. Med sitt omfattande linjenätverk erbjuder China Eastern Airlines konkurrenskraftiga priser och bra service. Du kan kolla deras officiella webbplats här för mer information om tidtabeller och priser.

Spring Airlines

Om du letar efter ett budgetvänligt alternativ är Spring Airlines ett populärt val. Spring Airlines är känt för sina låga priser och flyger direkt från Baotou till Nanjing. Deras webbplats här ger all information inklusive flygtider och priser.

Lucky Air

Lucky Air är ett annat flygbolag som erbjuder direktflyg från Baotou till Nanjing. Känd för sina överkomliga priser garanterar Lucky Air en bekväm resa med utmärkt service ombord. Kolla deras officiella webbplats här för den senaste flyginformationen och biljettpriserna.

Tianjin Airlines

Tianjin Airlines är ett pålitligt alternativ för resenärer som söker direktflyg från Baotou till Nanjing. Med sitt engagemang för att ge en trevlig reseupplevelse erbjuder Tianjin Airlines konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice. Du kan besöka deras officiella webbplats här för mer information om flyg och bokningar.

Med dessa prisvärda flygbolag som erbjuder direktflyg, att resa från Baotou till Nanjing är nu bekvämare än någonsin. Du kan välja det flygbolag som passar dina behov och budget och njuta av en problemfri resa till din destination. Boka dina biljetter i förväg för att få de bästa erbjudandena och gör dig redo att utforska allt som Nanjing har att erbjuda!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
China Eastern Airlines

China Eastern Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Baotou och Nanjing

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Baotou flygplats och Nanjing Lukou internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
MU 2872
China Eastern Airlines

China Eastern Airlines

Su
11:30
Mo
11:30
Tu
11:30
We
11:30
Th
11:30
Fr
11:30
Sa
11:30

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  China Eastern Airlines
  158 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:15m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  China Eastern Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baotou flygplats (BAV)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Nanjing Lukou internationella flygplats

belgium
Ankommer till Nanjing Lukou internationella flygplats (NKG)

Visa alla flyg från NKG →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Baotou till Nanjing?

Ungefär 1268 kilometer skiljer Baotou från Nanjing.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer China Eastern Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Baotou och Nanjing.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baotou till Nanjing?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baotou flygplats till Nanjing Lukou internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Baotou och Nanjing?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Baotou till Nanjing. Framför allt är flygbolag som China Eastern Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Baotou flygplats till Nanjing Lukou internationella flygplats?

Att resa från Baotou flygplats till Nanjing Lukou internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 15m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella