Baotou till Hefei direktflyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
China
BAV Baotou
route-path route-path
China
HFE Hefei

Avstånd 711 mil (1144 km)

Flygtid 2h 20m

Flygbolag med billiga direktflyg från Baotou till Hefei

Planerar du en resa från Baotou till Hefei? Kolla inte vidare! Här har vi sammanställt en lista över flygbolag som erbjuder fickvänliga direktflyg, vilket garanterar en problemfri resa för dig.

1. China Eastern Airlines

China Eastern Airlines, ett av de stora kinesiska flygbolagen, flyger direkt från Baotou flygplats till Hefei Luogang International Airport. Med deras överkomliga priser och förstklassiga tjänster kan du njuta av en bekväm resa samtidigt som du håller dig till din budget. Besök deras officiella webbplats här för att kontrollera flygtider och boka dina biljetter bekvämt.

2. Shandong Airlines

Shandong Airlines är ett annat utmärkt val för budgetresenärer som flyger från Baotou till Hefei. De erbjuder direktflyg mellan dessa två städer, vilket gör att du kan nå din destination snabbt och prisvärt. För mer information och för att boka dina biljetter, besök deras officiella webbplats här.

3. Tianjin Airlines

Överväg Tianjin Airlines för en kostnadseffektiv reseupplevelse från Baotou till Hefei. Detta flygbolag erbjuder direktflyg till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem som har en budget. För att utforska deras flygalternativ och göra dina bokningar, besök deras officiella webbplats här.

4. China Southern Airlines

China Southern Airlines är ett pålitligt flygbolag som förbinder Baotou med Hefei genom direktflyg. Dra nytta av deras överkomliga biljettpriser och pålitliga tjänster. Besök deras officiella webbplats här för mer information och för att säkra dina platser.

Där har du det! Det här är några av flygbolagen som erbjuder billiga direktflyg från Baotou flygplats till Hefei Luogang internationella flygplats. Se till att kolla deras officiella webbplatser för uppdaterade flygscheman och biljettpriser, så att du kan planera din resa effektivt och inom din budget.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Donghai Airlines

Donghai Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Baotou och Hefei

Undersök schemat för direktflyg mellan Baotou flygplats och Hefei Luogang internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
DZ 6220
Donghai Airlines

Donghai Airlines

Su
18:55
Mo
18:55
Tu
18:55
We
18:55
Th
18:55
Fr
18:55
Sa
18:55

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  Donghai Airlines
  170 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Donghai Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baotou flygplats (BAV)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Hefei Luogang internationella flygplats (HFE)

Visa alla flyg från HFE →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Baotou och Hefei?

Avståndet i luftlinje från Baotou till Hefei är ungefär 1144 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Donghai Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Baotou och Hefei.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baotou till Hefei?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baotou flygplats till Hefei Luogang internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Baotou till Hefei?

När man reser nonstop från Baotou till Hefei har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Donghai Airline bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Baotou flygplats till Hefei Luogang internationella flygplats?

Att resa från Baotou flygplats till Hefei Luogang internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 20m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella