Hitta billiga flyg från Baker Island till Wenzhou

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
United States
BAR Baker Island
route-path route-path
China
WNZ Wenzhou

Avstånd 899 mil (1446 km)

Flygtid 2h 30m

Flygbolag med billiga direktflyg från Baker Island till Wenzhou

Om du planerar en resa från den vackra Baker Island till den pulserande staden Wenzhou kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg för att göra din resa bekväm och budgetvänlig. Att utforska Wenzhous kulturella attraktioner, historiska landmärken och utsökta maträtter har aldrig varit enklare!

Här är några flygbolag att överväga:

 • Air China: Air China erbjuder prisvärda direktflyg från Baker Island till Wenzhou och är ett välrenommerat flygbolag som erbjuder utmärkt service och rymliga sittplatser. Besök deras officiella webbplats för mer information och för att boka ditt flyg.
 • China Eastern Airlines:
 • strong> China Eastern Airlines är känt för sina konkurrenskraftiga priser och bekväma flygningar och erbjuder direktlinjer från Baker Island till Wenzhou. För att hitta de bästa erbjudandena och boka dina biljetter, besök deras officiella webbplats.
 • China Southern Airlines: Med sitt stora nätverk och överkomliga priser är China Southern Airlines ett populärt val för resenärer. De flyger direkt från Baker Island till Wenzhou. För mer information och bokningar, besök deras officiella webbplats.
 • Hainan Airlines: Erbjudande en bekväm reseupplevelse till budgetvänliga priser, Hainan Airlines flyger direkt mellan Baker Island och Wenzhou. Utforska deras officiella webbplats för att planera din resa.

Dessa flygbolag tillhandahåller bekväma scheman, vilket säkerställer att du har flera alternativ för att planera din resa. Det är tillrådligt att regelbundet kolla deras webbplatser för att hitta erbjudanden eller rabatter de kan erbjuda.

Med tillgången till billiga direktflyg från Baker Island till Wenzhou kan du ge dig ut på din resa med lätthet och spänning, redo att uppleva de fängslande attraktionerna Wenzhou har att erbjuda.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Shanghai Airlines

Shanghai Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Schema för direktflyg mellan Baker Island och Wenzhou

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Baker Army Airfield och Wenzhou Longwan internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
FM 9516
Shanghai Airlines

Shanghai Airlines

Su
13:30
Mo
13:30
Tu
13:30
We
13:30
Th
13:30
Fr
13:30
Sa
13:30

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 737-500 (winglets) Passenger

  Boeing 737-500 (winglets) Passenger

  Shanghai Airlines
  165 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:30m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Shanghai Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baker Army Airfield (BAR)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Wenzhou Longwan internationella flygplats (WNZ)

Visa alla flyg från WNZ →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Baker Island till Wenzhou?

Ungefär 1446 kilometer skiljer Baker Island från Wenzhou.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Shanghai Airlines som det främsta valet för flyg från Baker Island till Wenzhou, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baker Island till Wenzhou?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baker Army Airfield till Wenzhou Longwan internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Baker Island till Wenzhou?

När man reser nonstop från Baker Island till Wenzhou har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Shanghai Airline bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Baker Army Airfield och Wenzhou Longwan internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Baker Army Airfield till Wenzhou Longwan internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 30m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella