Baker Island till Taiyuan direktflyg

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
United States
BAR Baker Island
route-path route-path
China
TYN Taiyuan

Avstånd 1299 mil (2090 km)

Flygtid 3h 35m

Billiga direktflyg från Baker Island till Taiyuan

Om du planerar en resa från Baker Islands Baker Army Airfield till Taiyuans Wusu International Airport, finns det flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg. Här är några alternativ:

Flygbolag som tillhandahåller billiga direktflyg:

 • Exempel flygbolag 1: Som ett av de ledande lågprisflygbolagen erbjuder Exempelflygbolag 1 konkurrenskraftiga priser för direktflyg mellan Baker Island och Taiyuan. Deras mål är att göra resor tillgängligt för alla, vilket säkerställer att du kan njuta av en problemfri resa utan att behöva gå sönder.
 • Exempel flygbolag 2: Med sitt engagemang för att ge utmärkt kundservice och valuta för pengarna är Exempel flygbolag 2 ett annat bra alternativ. De erbjuder direktflyg som passar olika budgetar, vilket gör att du kan flyga bekvämt och bekvämt till Taiyuan från Baker Island.
 • Exempel flygbolag 3: Om du letar efter prisvärda direktflyg utan krusiduller, kan Exempelflygbolag 3 vara det perfekta valet för dig. De prioriterar effektivitet och kostnadseffektivitet, vilket gör att du kan resa till Taiyuan ekonomiskt.
 • Exempel flygbolag 4: Känt för sina konkurrenskraftiga priser och pålitlig service, Exempel flygbolag 4 erbjuder alternativ för direktflyg mellan Baker Island och Taiyuan. De strävar efter att göra din resa njutbar utan att anstränga din plånbok.

När du bokar ditt flyg, kom ihåg att jämföra priser och kontrollera eventuella restriktioner eller extra avgifter. Varje flygbolag har sina egna policyer och bekvämligheter, så läs igenom deras hemsida för mer information. Njut av din prisvärda och bekväma resa från Baker Island till Taiyuan!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
China Eastern Airlines

China Eastern Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Baker Island och Taiyuan

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Baker Army Airfield och Taiyuan Wusu internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
MU 5462
China Eastern Airlines

China Eastern Airlines

Su
15:30
Mo
15:30
Tu
15:30
We
15:30
Th
15:30
Fr
15:30
Sa
15:30

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 737-300 Passenger

  Boeing 737-300 Passenger

  China Eastern Airlines
  167 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  3:35m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  China Eastern Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baker Army Airfield (BAR)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Taiyuan Wusu internationella flygplats

belgium
Ankommer till Taiyuan Wusu internationella flygplats (TYN)

Visa alla flyg från TYN →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Baker Island till Taiyuan?

Ungefär 2090 kilometer skiljer Baker Island från Taiyuan.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta China Eastern Airlines som det främsta valet för flyg från Baker Island till Taiyuan, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baker Island till Taiyuan?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baker Army Airfield till Taiyuan Wusu internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Baker Island till Taiyuan?

När man reser nonstop från Baker Island till Taiyuan har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som China Eastern Airline bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Baker Army Airfield och Taiyuan Wusu internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Baker Army Airfield till Taiyuan Wusu internationella flygplats tar vanligtvis runt 3h 35m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella