Baker Island till Hangzhou direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
United States
BAR Baker Island
route-path route-path
China
HGH Hangzhou

Avstånd 994 mil (1599 km)

Flygtid 2h 40m

Flygbolag med billiga direktflyg från Baker Island till Hangzhou

Att resa från Baker Island till Hangzhou har aldrig varit enklare, tack vare de prisvärda direktflyg som finns tillgängliga. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en välförtjänt semester, erbjuder dessa flygbolag konkurrenskraftiga priser, vilket säkerställer att du når din destination utan att tappa pengar.

1. Air Asia

Air Asia är känt för sina budgetvänliga priser och utmärkt service. Med direktflyg från Baker Islands Baker Army Airfield till Hangzhou Xiaoshan International Airport kan du njuta av en problemfri resa. Besök deras officiella webbplats för att boka dina biljetter och utforska deras ytterligare tjänster.

2. China Eastern Airlines

China Eastern Airlines erbjuder ett bekvämt och kostnadseffektivt alternativ för resenärer på väg till Hangzhou. Deras direktflyg från Baker Island till Hangzhou Xiaoshan International Airport garanterar en sömlös reseupplevelse. Kolla in deras officiella webbplats för mer information och för att boka dina biljetter.

3. United Airlines

United Airlines ansluter Baker Island till Hangzhou med sina prisvärda direktflyg. Med sitt engagemang för kundnöjdhet och bekväma resor erbjuder United Airlines ett utmärkt alternativ för din resa. För att hitta de bästa erbjudandena och säkra dina biljetter, besök deras officiella webbplats.

4. Qatar Airways

Qatar Airways är känt för sin utmärkta service och konkurrenskraftiga priser. Med direktflyg från Baker Island till Hangzhou kan du uppleva en sömlös reseupplevelse. För att boka dina biljetter och utforska deras exceptionella bekvämligheter, besök deras officiella webbplats.

5. Emirates

Emirates erbjuder prisvärda direktflyg från Baker Island till Hangzhou, vilket garanterar en bekväm och trevlig resa. Med sina tjänster i världsklass och toppmoderna faciliteter är Emirates ett utmärkt val för dina resebehov. Besök deras officiella webbplats för att boka dina biljetter och lära dig mer om deras erbjudanden.

Att resa från Baker Island till Hangzhou har aldrig varit mer tillgänglig. Dessa flygbolag erbjuder prisvärda och bekväma alternativ för direktflyg, vilket säkerställer att du kan nå din destination utan att bryta pengarna. Så packa dina väskor och ge dig ut på ett oförglömligt äventyr med ett av dessa budgetvänliga flygbolag.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Loong Air

Loong Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Baker Island och Hangzhou

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Baker Army Airfield och Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
GJ 8754
Loong Air

Loong Air

Su
13:25
Mo
13:25
Tu
21:50
We
13:25
Th
21:50
Fr
13:25
Sa
21:50

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Loong Air
  172 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:40m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Loong Air
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baker Army Airfield (BAR)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats

belgium
Ankommer till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats (HGH)

Visa alla flyg från HGH →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Baker Island till Hangzhou?

Ungefär 1599 kilometer skiljer Baker Island från Hangzhou.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Loong Air som det främsta valet för flyg från Baker Island till Hangzhou, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baker Army Airfield till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Baker Army Airfield till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Baker Island till Hangzhou?

När man reser nonstop från Baker Island till Hangzhou har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Loong Ai bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Baker Army Airfield och Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Baker Army Airfield till Hangzhou Xiaoshan internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 40m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella