Baker Island till Hefei direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
United States
BAR Baker Island
route-path route-path
China
HFE Hefei

Avstånd 981 mil (1578 km)

Flygtid 2h 40m

Flygbolag med billiga direktflyg från Baker Island till Hefei

Om du planerar en resa från Baker Island till Hefei och letar efter prisvärda flygresor, finns det flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer. Här är några av de flygbolag du kan överväga:

1. Air China

Air China är ett av de ledande flygbolagen som flyger direkt från Baker Army Airfield till Hefei Luogang International Airport. Med ett rykte om att tillhandahålla utmärkt service och bekväma flyg, erbjuder Air China konkurrenskraftiga priser för resenärer. Du kan besöka deras officiella webbplats här för att kontrollera scheman och göra dina bokningar.

2. China Eastern Airlines

China Eastern Airlines är ett annat populärt flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Baker Island till Hefei. Med ett brett utbud av flygalternativ och budgetvänliga priser är China Eastern Airlines ett föredraget val för många resenärer. Kolla deras officiella webbplats här för mer information om deras flyg och bokningar.

3. Hainan Airlines

Hainan Airlines är känt för sin punktlighet och förstklassiga service. De erbjuder direktflyg från Baker Army Airfield till Hefei Luogang International Airport till attraktiva priser. För att utforska deras flygalternativ eller boka dina biljetter kan du besöka deras officiella webbplats här.

4. Xiamen Airlines

Xiamen Airlines är ett pålitligt flygbolag som erbjuder lågprisflyg direkt mellan Baker Island och Hefei. Med sitt engagemang för kundnöjdhet säkerställer Xiamen Airlines en trevlig resa för resenärer. Besök deras officiella webbplats här för mer information om deras flyg och bokningar.

När du planerar din resa, se till att jämföra priser och kontrollera om det finns erbjudanden eller rabatter som erbjuds av dessa flygbolag. Genom att göra det kan du hitta det mest prisvärda alternativet som passar dina resebehov. Trevlig resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
China Eastern Airlines

China Eastern Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Baker Island och Hefei

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Baker Army Airfield och Hefei Luogang internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
MU 6658
China Eastern Airlines

China Eastern Airlines

Su
14:05
Mo
14:05
Tu
14:05
We
14:05
Th
14:05
Fr
14:05
Sa
14:05

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  China Eastern Airlines
  158 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:40m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  China Eastern Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baker Army Airfield (BAR)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Hefei Luogang internationella flygplats (HFE)

Visa alla flyg från HFE →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Baker Island till Hefei?

Ungefär 1578 kilometer skiljer Baker Island från Hefei.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer China Eastern Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Baker Island och Hefei.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baker Island till Hefei?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baker Army Airfield till Hefei Luogang internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Baker Island och Hefei?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Baker Island till Hefei. Framför allt är flygbolag som China Eastern Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Baker Army Airfield och Hefei Luogang internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Baker Army Airfield till Hefei Luogang internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 40m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella