Baker Island till Haikou direktflyg

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 4h 20m.

route-map jet
United States
BAR Baker Island
route-path route-path
China
HAK Haikou

Avstånd 55 mil (88 km)

Flygtid 4h 20m

Flygbolag med billiga direktflyg från Baker Island till Haikou

Vill du utforska den vackra staden Haikou från Baker Island? Lyckligtvis finns det flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg för din bekvämlighet. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en avkopplande semester, garanterar dessa flygbolag en smidig och problemfri reseupplevelse.

Flygbolagsalternativ:

 • Airline1 - Airline1 erbjuder billiga direktflyg från Baker Army Airfield till Haikou Meilan International Airport. Med deras vänliga personal och bekväma sittplatser kan du koppla av och njuta av din resa.
 • Airline2 - Airline2 är ett annat utmärkt val för budgetvänliga direktflyg från Baker Island till Haikou. De prioriterar kundnöjdhet, erbjuder enastående service och fantastiska bekvämligheter ombord.
 • Airline3 - Airline3 är känt för sin konkurrenskraftiga priser och effektiva flygtider. Deras engagerade team ser till att du når Haikou på nolltid, samtidigt som de ger en trevlig och bekväm resa.
 • Airline4 - Om du föredrar ett pålitligt flygbolag med ett utmärkt rykte är Airline4 det rätta valet för dig. De erbjuder direktflyg till överkomliga priser, vilket garanterar en bekväm och njutbar reseupplevelse.

Dessa flygbolag erbjuder reguljära flygningar under hela året, vilket gör det enkelt för dig att planera din resa till Haikou. Det är viktigt att se efter uppdaterade reseinformation och följa de nödvändiga riktlinjerna för att säkerställa en säker resa.

Så, om du är redo att ge dig ut på ett äventyr till Haikou, boka ditt prisvärda direktflyg idag med en av dessa välrenommerade flygbolag. Upplev den mångsidiga kulturen, det fantastiska landskapet och det aptitretande köket som Haikou har att erbjuda, allt samtidigt som du njuter av en bekväm och prisvärd reseupplevelse!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Hainan Airlines

Hainan Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Baker Island och Haikou

Undersök schemat för direktflyg mellan Baker Army Airfield och Haikou Meilan internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  4:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Hainan Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Baker Army Airfield (BAR)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Haikou Meilan internationella flygplats

belgium
Ankommer till Haikou Meilan internationella flygplats (HAK)

Visa alla flyg från HAK →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Baker Island till Haikou?

Ungefär 88 kilometer skiljer Baker Island från Haikou.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Hainan Airlines som det främsta valet för flyg från Baker Island till Haikou, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Baker Island till Haikou?

Vanligtvis kan en direktflygning från Baker Army Airfield till Haikou Meilan internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Baker Island och Haikou?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Baker Island till Haikou. Framför allt är flygbolag som Hainan Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Baker Army Airfield och Haikou Meilan internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Baker Army Airfield till Haikou Meilan internationella flygplats tar vanligtvis runt 4h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella