Hitta billiga flyg från Barranquilla till Miami

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
Colombia
BAQ Barranquilla
route-path route-path
United States
MIA Miami

Avstånd 1096 mil (1763 km)

Flygtid 4h 00m

Billiga direktflyg från Barranquilla till Miami

Om du planerar en resa från Barranquillas Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Miamis internationella flygplats, finns det några flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg, vilket ger en bekväm och effektivt sätt att resa mellan de två pulserande städerna.

Flygbolag med billiga direktflyg:

 • Avianca - Avianca erbjuder direktflyg från Barranquilla till Miami till konkurrenskraftiga priser. Med sin utmärkta service och bekväma flyg strävar de efter att göra din resa trevlig och problemfri.
 • LATAM Flygbolag - LATAM Airlines ansluter Barranquilla till Miami, vilket säkerställer en smidig och trevlig reseupplevelse. Med sin moderna flotta och kundfokuserade tillvägagångssätt prioriterar de din komfort och tillfredsställelse.
 • Copa Airlines
 • - Copa Airlines flyger direkt mellan Barranquilla och Miami, vilket ger resenärerna prisvärda alternativ. Deras engagemang för punktlighet och kundservice gör dem till ett populärt val bland passagerare.
 • American Airlines - American Airlines erbjuder direktflyg från Barranquilla till Miami, som kombinerar prisvärdhet och bekvämlighet. Med sitt omfattande nätverk och pålitliga service ger de en sömlös reseupplevelse.
 • JetBlue Airways - JetBlue Airways förbinder Barranquilla med Miami med sina budgetvänliga direktflyg. Deras bekväma hytter och vänliga personal garanterar en trevlig resa för alla passagerare.

Dessa flygbolag erbjuder en rad avgångstider under hela dagen, vilket gör att du kan välja ett schema som passar dina behov. Genom att boka ett direktflyg kan du spara tid och undvika mellanlandningar och anlända till din destination snabbare och utan onödiga stopp.

Oavsett om du reser i affärer eller på nöjes skull erbjuder dessa flygbolag prisvärda alternativ för din resa. från Barranquilla till Miami. Besök deras officiella webbplatser för mer information och för att boka dina biljetter.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
American Airlines

American Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

AVIANCA

AVIANCA

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Barranquilla och Miami

Undersök schemat för direktflyg mellan Ernesto Cortissoz internationella flygplats och Miami internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AA 1124
American Airlines

American Airlines

Su
14:50
Mo
14:50
Tu
14:50
We
14:50
Th
14:50
Fr
14:50
Sa
14:50
AV 2
AVIANCA

AVIANCA

Su
Mo
Tu
08:59
We
Th
08:59
Fr
Sa
08:59

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Miami internationella flygplats, med priser från 184€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€292 Ungefär

Jan
€311
Feb
€252
Mars
€264
April
€285
Maj
€181
Juni
€268
Juli
€374
Aug
€232
Sep
€236
Okt
€260
Nov
€276
Dec
€570

Typisk kostnad för biljetter från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Miami internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  American Airlines
  169 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  AVIANCA
  148 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  181€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  4:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  American Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  13

Avgår från Ernesto Cortissoz internationella flygplats (BAQ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Miami internationella flygplats

belgium
Ankommer till Miami internationella flygplats (MIA)

Visa alla flyg från MIA →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Barranquilla till Miami?

Ungefär 1763 kilometer skiljer Barranquilla från Miami.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta American Airlines som det främsta valet för flyg från Barranquilla till Miami, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Miami internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Miami internationella flygplats kan vara så förmånligt som 184€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden December, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 578€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Barranquilla till Miami?

När man reser nonstop från Barranquilla till Miami har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som American Airlines, AVIANC bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Ernesto Cortissoz internationella flygplats och Miami internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Miami internationella flygplats tar vanligtvis runt 4h 00m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella