Barranquilla till Fort Lauderdale direktflyg

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 2h 54m.

route-map jet
Colombia
BAQ Barranquilla
route-path route-path
United States
FLL Fort Lauderdale

Avstånd 1112 mil (1788 km)

Flygtid 2h 54m

Prisvärda flygbolag med billiga direktflyg från Barranquilla till Fort Lauderdale

Letar du efter prisvärda resealternativ från Barranquilla, Colombia till Fort Lauderdale, Florida? Du har tur! Flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer, vilket garanterar en bekväm och kostnadseffektiv resa för resenärerna.

1. Spirit Airlines

Spirit Airlines är känt för sina lågprispriser och erbjuder täta direktflyg från Barranquillas Ernesto Cortissoz International Airport till Fort Lauderdale-Hollywood International Airport. Med sitt engagemang för att tillhandahålla utmärkt service till ett budgetvänligt pris är Spirit Airlines ett idealiskt val för resenärer med en knapp budget. Besök deras officiella webbplats här.

2. JetBlue Airways

JetBlue Airways flyger även direkt från Barranquilla till Fort Lauderdale. Detta välkända flygbolag är populärt bland passagerare för sina bekväma hytter och exceptionella kundservice. JetBlue Airways erbjuder överkomliga priser, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som letar efter en problemfri resa. Besök deras officiella webbplats här.

3. Viva Air

Viva Air är ett colombianskt lågprisflygbolag som erbjuder direktflyg från Barranquilla till Fort Lauderdale, vilket gör att resenärer kan nå sin destination bekvämt och billigt. Känd för sin punktliga service och budgetvänliga priser, är Viva Air ett pålitligt val för dem som söker överkomliga priser och effektivitet. Besök deras officiella webbplats här.

4. Avianca

Avianca, ett av de största flygbolagen i Latinamerika, erbjuder också direktflyg från Barranquilla till Fort Lauderdale. Med ett engagemang för passagerarnas komfort och säkerhet erbjuder Avianca en utmärkt reseupplevelse till konkurrenskraftiga priser. Deras flyg ger en sömlös resa för både fritids- och affärsresenärer. Besök deras officiella webbplats här.

Dessa flygbolag erbjuder många alternativ för resenärer som söker billiga och bekväma direktflyg från Barranquilla till Fort Lauderdale. Oavsett om du prioriterar prisvärdhet, komfort eller punktlighet finns det ett flygbolag som passar dina preferenser. Börja planera din resa nu och boka dina biljetter med dessa pålitliga transportörer för att njuta av en smidig och prisvärd resa till Fort Lauderdale.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Spirit Airlines

Spirit Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Barranquilla och Fort Lauderdale

Undersök schemat för direktflyg mellan Ernesto Cortissoz internationella flygplats och Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
NK 239
Spirit Airlines

Spirit Airlines

Su
15:20
Mo
15:20
Tu
15:20
We
15:20
Th
15:20
Fr
15:20
Sa
15:20

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats med priser som börjar på 161€ under Juni, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€375 Ungefär

Jan
€225
Feb
€182
Mars
€191
April
€206
Maj
€169
Juni
€158
Juli
€188
Aug
€247
Sep
€320
Okt
€872
Nov
€872
Dec
€872

Ungefärliga avgifter för resor mellan Ernesto Cortissoz internationella flygplats och Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • A320neo

  A320neo

  Spirit Airlines
  180 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  158€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:54m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Juni
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Spirit Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Ernesto Cortissoz internationella flygplats (BAQ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats

belgium
Ankommer till Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats (FLL)

Visa alla flyg från FLL →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Barranquilla till Fort Lauderdale?

Ungefär 1788 kilometer skiljer Barranquilla från Fort Lauderdale.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Spirit Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Barranquilla och Fort Lauderdale.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats kan vara så förmånligt som 161€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Juni. Omvänt, under högtrafikperioden Oktober, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 885€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Barranquilla och Fort Lauderdale?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Barranquilla till Fort Lauderdale. Framför allt är flygbolag som Spirit Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats?

Att resa från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 54m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella