Barranquilla till Cali Billiga flyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Colombia
BAQ Barranquilla
route-path route-path
Colombia
CLO Cali

Avstånd 522 mil (840 km)

Flygtid 1h 37m

Flygbolag med billiga direktflyg från Barranquilla till Cali

Planerar du en resa från Barranquilla till Cali? Kolla inte vidare! Vi har samlat information om flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan Ernesto Cortissoz International Airport i Barranquilla och Alfonso Bonilla Aragón International Airport i Cali. Här är flygbolagen du kan överväga:

 • Viva Air: Viva Air tillhandahåller lågprisflyg, så att du kan utforska Colombia utan att bryta banken. De erbjuder direktflyg från Barranquilla till Cali, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Calis kultur och skönhet till ett överkomligt pris.
 • LATAM Airlines: Ett annat alternativ för billiga direktflyg är LATAM Airlines. Med sitt omfattande nätverk erbjuder LATAM bekväma förbindelser mellan Barranquilla och Cali, vilket säkerställer en smidig reseupplevelse. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och bekväma flygresor med utmärkt kundservice.
 • Avianca: Avianca, the Colombias flagga flygbolag, driver också direktflyg mellan Barranquilla och Cali till överkomliga priser. Avianca har ett starkt rykte för att leverera utmärkt service och upprätthålla höga säkerhetsstandarder, vilket gör dem till ett pålitligt val för din resa.
 • EasyFly: Om du föredrar ett regionalt flygbolag erbjuder EasyFly direktflyg mellan Barranquilla och Cali till budgetvänliga priser. Detta flygbolag fokuserar på inrikesrutter och är känt för sin punktlighet och vänliga personal, vilket säkerställer en trevlig flygupplevelse.

Oavsett din budget eller resepreferenser, erbjuder dessa flygbolag praktiska alternativ för prisvärda direkta tjänster. flyg från Barranquilla till Cali. Se till att kolla deras respektive webbplatser för de senaste flygtiderna och kampanjerna.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
AVIANCA

AVIANCA

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Barranquilla och Cali

Undersök schemat för direktflyg mellan Ernesto Cortissoz internationella flygplats och Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AV 8589
AVIANCA

AVIANCA

Su
07:52
Mo
07:52
Tu
07:52
We
07:52
Th
07:52
Fr
07:52
Sa
07:52

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats, med priser från 99€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i November, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€113 Ungefär

Jan
€122
Feb
€99
Mars
€103
April
€111
Maj
€106
Juni
€100
Juli
€101
Aug
€103
Sep
€102
Okt
€131
Nov
€98
Dec
€192

Typisk kostnad för biljetter från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  AVIANCA
  148 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  98€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:37m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  AVIANCA
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Ernesto Cortissoz internationella flygplats (BAQ)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats (CLO)

Visa alla flyg från CLO →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Barranquilla till Cali?

Ungefär 840 kilometer skiljer Barranquilla från Cali.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta AVIANCA som det främsta valet för flyg från Barranquilla till Cali, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Barranquilla till Cali?

Vanligtvis kan en direktflygning från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 99€, särskilt under månaden November. Däremot, under högsäsongen i December, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 195€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Barranquilla och Cali?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Barranquilla till Cali. Framför allt är flygbolag som AVIANC kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Ernesto Cortissoz internationella flygplats och Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Ernesto Cortissoz internationella flygplats till Alfonso Bonilla Aragóns internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 37m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella