Armenien till Medellín direktflyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Colombia
AXM Armenien
route-path route-path
Colombia
EOH Medellín

Avstånd 124 mil (198 km)

Flygtid 0h 45m

Flygbolag med billiga direktflyg från Armenien till Medellín

Om du planerar en resa från Armenien till Medellín kanske du undrar vilka flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Lyckligtvis finns det flera alternativ för resenärer som letar efter prisvärda flygbiljetter. Här är några flygbolag som flyger direkt från Armeniens El Edén internationella flygplats till Medellíns flygplats Olaya Herrera:

 • LATAM Airlines

  : LATAM Airlines erbjuder direktflyg mellan Armenien och Medellín, vilket ger resenärerna ett bekvämt alternativ att nå sin destination. Med konkurrenskraftiga priser och ett rykte om utmärkt service är LATAM Airlines ett populärt val bland resenärer.
 • Viva Air: Som Viva Air är ett av de ledande lågprisflygbolagen i Colombia och erbjuder budgetvänliga alternativ för att flyga från Armenien till Medellín. Med sitt fokus på överkomliga priser strävar Viva Air efter att göra flygresor tillgängligt för fler människor.
 • Avianca: Avianca, Colombias flaggskeppsflygbolaget, driver direktflyg mellan Armenien och Medellín. Avianca är känt för sitt omfattande nätverk och utmärkta kundservice och erbjuder konkurrenskraftiga priser för resenärer.
 • ADA: ADA, ett regionalt flygbolag i Colombia, erbjuder direktflyg från Armenien till Medellín. Med sitt fokus på regional anslutning erbjuder ADA ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer som utforskar olika delar av Colombia.
 • SATENA: SATENA, Colombias nationella flygbolag, flyger direkt från Armenien till Medellín. Som ett statligt ägt flygbolag spelar SATENA en avgörande roll för att tillhandahålla förbindelser till avlägsna områden i landet.

Dessa flygbolag erbjuder en rad alternativ för resenärer som söker billiga direktflyg från Armenien till Medellín. Oavsett om du prioriterar överkomliga priser, bekvämlighet eller utmärkt service, kan dessa flygbolag hjälpa dig att nå din destination effektivt. Det är alltid tillrådligt att kontrollera flygbolagens officiella webbplatser för de senaste flygtidtabellerna och priserna.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
EasyFly

EasyFly

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Armenien och Medellín

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan El Edén internationella flygplats och Olaya Herrera flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
VE 7801
EasyFly

EasyFly

Su
Mo
08:00
Tu
08:00
We
08:00
Th
07:50
Fr
08:00
Sa
08:00
VE 7803
EasyFly

EasyFly

Su
13:30
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
VE 7805
EasyFly

EasyFly

Su
16:20
Mo
16:30
Tu
16:30
We
16:20
Th
16:30
Fr
16:20
Sa
16:20

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från El Edén internationella flygplats till Olaya Herrera flygplats, med priser från 105€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Juni, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€114 Ungefär

Jan
€129
Feb
€104
Mars
€110
April
€118
Maj
€119
Juni
€103
Juli
€111
Aug
€103
Sep
€129
Okt
€108
Nov
€122
Dec
€125

Ungefärliga avgifter för resor mellan El Edén internationella flygplats och Olaya Herrera flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 42 / ATR 72

  ATR 42 / ATR 72

  EasyFly
  69 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  103€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  00:44 h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Juni
 • send

  Mest populära flygbolaget

  EasyFly
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från El Edén internationella flygplats (AXM)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Olaya Herrera flygplats (EOH)

Visa alla flyg från EOH →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Armenien till Medellín?

Ungefär 198 kilometer skiljer Armenien från Medellín.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer EasyFly för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Armenien och Medellín.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Armenien till Medellín?

Vanligtvis kan en direktflygning från El Edén internationella flygplats till Olaya Herrera flygplats säkras till det budgetvänliga priset 105€, särskilt under månaden Juni. Däremot, under högsäsongen i Januari, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 132€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Armenien och Medellín?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Armenien till Medellín. Framför allt är flygbolag som EasyFl kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från El Edén internationella flygplats till Olaya Herrera flygplats?

Att resa från El Edén internationella flygplats till Olaya Herrera flygplats tar vanligtvis en tid nära 0h 45m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella