Avoca till Chicago direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
United States
AVP Avoca
route-path route-path
United States
ORD Chicago

Avstånd 633 mil (1018 km)

Flygtid 2h 42m

Prisvärda direktflyg från Avoca till Chicago

Tänker du på att flyga från Avoca till Chicago utan att bryta pengarna? Du har tur! Flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg från Avoca's Wilkes-Barre/Scranton International Airport till Chicagos O'Hare International Airport, vilket gör att du enkelt kan nå Windy City utan att tömma plånboken.

Oavsett om du planerar ett företag resa eller en avkopplande semester erbjuder dessa flygbolag prisvärda alternativ:

 • Spirit Airlines: Kända för sin budget -vänliga priser, Spirit Airlines erbjuder direktflyg från Avoca till Chicago. Med deras "Bare Fare"-prissättning har du flexibiliteten att välja de tillägg du behöver, vilket håller dina kostnader låga.
 • Allegiant Air: Allegiant Air erbjuder direktflyg från Avoca till Chicago till konkurrenskraftiga priser. Deras fokus på att tillhandahålla prisvärda resealternativ gör dem till ett utmärkt val för dem med en knapp budget.
 • United Airlines: United Airlines flyger direkt från Avoca till Chicago, vilket ger dig möjlighet att njuta av deras berömda service till ett rimligt pris. Med sitt omfattande nätverk erbjuder United Airlines bekväma förbindelser till olika destinationer över hela världen.
 • American Airlines: Som en av de största flygbolagen i världen erbjuder American Airlines direktflyg från Avoca till Chicago. Deras omfattande ruttnätverk i kombination med konkurrenskraftiga priser gör dem till ett populärt val för resenärer.

När du planerar din resa, se till att kolla varje flygbolags webbplats för de senaste erbjudandena och kampanjerna. Det är alltid en bra idé att boka dina biljetter i förväg för att säkra de bästa priserna.

Så, oavsett om du besöker Chicago i affärer eller för nöjes skull, dra fördel av dessa prisvärda direktflyg från Avoca's Wilkes-Barre/Scranton International Airport till Chicagos O'Hare International Airport. Njut av en problemfri resa till en bråkdel av kostnaden!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
United Airlines

United Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2 dagliga flyg

American Airlines

American Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Avoca och Chicago

Undersök schemat för direktflyg mellan Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats och O'Hare internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
UA 4647
United Airlines

United Airlines

Su
06:30
Mo
06:30
Tu
06:30
We
06:30
Th
06:30
Fr
06:30
Sa
06:30
UA 4641
United Airlines

United Airlines

Su
17:30
Mo
17:30
Tu
17:30
We
17:30
Th
17:30
Fr
17:30
Sa
17:30
AA 3477
American Airlines

American Airlines

Su
07:17
Mo
07:17
Tu
07:17
We
07:17
Th
07:17
Fr
07:17
Sa
07:17

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till O'Hare internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under December, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€296 Ungefär

Jan
€407
Feb
€330
Mars
€347
April
€375
Maj
€540
Juni
€280
Juli
€298
Aug
€267
Sep
€210
Okt
€238
Nov
€261
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats och O'Hare internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Canadair (Bombardier) Regional Jet

  Canadair (Bombardier) Regional Jet

  United Airlines
  50 säten (alla ekonomi)
 • Embraer RJ145

  Embraer RJ145

  American Airlines
  50 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:42m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  December
 • send

  Mest populära flygbolaget

  United Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  14

Avgår från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats (AVP)

Show all flight from BCN →
route-pointer
O'Hare internationella flygplats

belgium
Ankommer till O'Hare internationella flygplats (ORD)

Visa alla flyg från ORD →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Avoca och Chicago?

Avståndet i luftlinje från Avoca till Chicago är ungefär 1018 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer United Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Avoca och Chicago.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till O'Hare internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till O'Hare internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden December. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 546€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Avoca till Chicago?

När man reser nonstop från Avoca till Chicago har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som United Airlines, American Airline bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats och O'Hare internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till O'Hare internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 42m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella