Avoca till Charlotte direktflyg

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 2h 18m.

route-map jet
United States
AVP Avoca
route-path route-path
United States
CLT Charlotte

Avstånd 511 mil (822 km)

Flygtid 2h 18m

Flygbolag med billiga direktflyg från Avoca till Charlotte

Om du letar efter ett prisvärt och bekvämt sätt att resa från Avoca (Wilkes-Barre/Scranton International Airport) till Charlotte (Charlotte Douglas International Airport) ), kommer du att bli glad över att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer. Oavsett om du planerar en affärsresa eller bara vill utforska den vackra staden Charlotte, gör dessa flygbolag det enklare och billigare än någonsin.

American Airlines

Som en av de största flygbolagen i världen erbjuder American Airlines direktflyg från Avoca till Charlotte. Med deras omfattande nätverk kan du enkelt hitta ett flyg som passar ditt schema och budget. American Airlines är stolta över sin exceptionella kundservice och bekväma flyg, vilket gör att du kan få en trevlig resa.

Besök American Airlines webbplats

Delta Air Lines

Delta Air Lines är ett annat bra alternativ för resenärer som letar efter billiga direktflyg mellan Avoca och Charlotte. Delta Air Lines är känt för sin tillförlitlighet och utmärkta flygupplevelse och säkerställer att du når din destination bekvämt. Deras användarvänliga webbplats gör det enkelt att hitta och boka de bästa flygerbjudandena.

Besök Delta Air Lines webbplats

United Airlines

United Airlines erbjuder också direktflyg från Avoca till Charlotte, vilket gör det till ett bekvämt val för resenärer. Med fokus på kundnöjdhet erbjuder United Airlines konkurrenskraftiga priser och en rad bekvämligheter för att förbättra din resa. Deras webbplats är utformad för att göra bokningsprocessen snabb och enkel.

Besök United Airlines webbplats

Frontier Airlines

För dem som söker ett budgetvänligt alternativ erbjuder Frontier Airlines direktflyg mellan Avoca och Charlotte. Med sina låga priser och flexibla resealternativ kan du planera din resa efter dina behov. Frontier Airlines webbplats erbjuder ett problemfritt sätt att jämföra priser och boka ditt flyg.

Besök Frontier Airlines. webbplats

Oavsett vilket flygbolag du väljer, låter dessa billiga direktflyg från Avoca till Charlotte dig utforska en ny stad eller besöka vänner och familj utan att behöva bryta pengarna. Planera din resa idag och njut av en problemfri resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
American Airlines

American Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

3 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Avoca och Charlotte

Undersök schemat för direktflyg mellan Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats och Charlotte Douglas internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AA 5019
American Airlines

American Airlines

Su
06:00
Mo
06:00
Tu
06:00
We
06:00
Th
06:00
Fr
06:00
Sa
06:00
AA 415
American Airlines

American Airlines

Su
13:39
Mo
13:39
Tu
13:39
We
13:39
Th
13:39
Fr
13:39
Sa
13:39
AA 5089
American Airlines

American Airlines

Su
19:20
Mo
19:20
Tu
19:20
We
19:20
Th
19:20
Fr
19:20
Sa
19:20

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats, med priser från 277€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€372 Ungefär

Jan
€430
Feb
€349
Mars
€366
April
€395
Maj
€272
Juni
€384
Juli
€403
Aug
€403
Sep
€357
Okt
€375
Nov
€403
Dec
€342

Typisk kostnad för biljetter från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  American Airlines
  90 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A319

  Airbus A319

  American Airlines
  128 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  272€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:18m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  American Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats (AVP)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Charlotte Douglas internationella flygplats

belgium
Ankommer till Charlotte Douglas internationella flygplats (CLT)

Visa alla flyg från CLT →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Avoca och Charlotte?

Avståndet i luftlinje från Avoca till Charlotte är ungefär 822 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta American Airlines som det främsta valet för flyg från Avoca till Charlotte, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats kan vara så förmånligt som 277€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Januari, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 438€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Avoca till Charlotte?

När man reser nonstop från Avoca till Charlotte har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som American Airline bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats?

Att resa från Wilkes-Barre/Scranton internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 18m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella