Oranjestad till Newark direktflyg

2 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 5h 02m.

route-map jet
Aruba
AUA Oranjestad
route-path route-path
United States
EWR Newark

Avstånd 1975 mil (3178 km)

Flygtid 5h 02m

Flygbolag med billiga direktflyg från Oranjestad till Newark

Om du planerar en resa från Oranjestad till Newark har du tur! Det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två destinationer, vilket gör att du kan resa bekvämt och bekvämt utan att bryta pengarna. Så låt oss ta en titt på några av flygbolagen som tillhandahåller den här tjänsten:

 • United Airlines: United Flygbolag flyger direkt från Queen Beatrix International Airport till Newark Liberty International Airport. Med ett rykte för utmärkt service erbjuder United Airlines en mängd olika flygalternativ för att passa olika resepreferenser.
 • JetBlue: JetBlue erbjuder även direktflyg från Oranjestad till Newark. Kända för sina låga priser och bekväma sittplatser garanterar flygning med JetBlue en trevlig resa, med underhållning ombord och gratis snacks.
 • Spirit Flygbolag: Spirit Airlines är ett annat budgetvänligt alternativ för resenärer. Deras direktflyg från Oranjestad till Newark är perfekta för dem som söker prisvärda resor utan att kompromissa med kvaliteten.
 • American Airlines: American Airlines Flygbolag flyger direkt mellan Oranjestad och Newark. Med ett brett utbud av flygtider att välja mellan, erbjuder American Airlines flexibilitet för att passa ditt reseschema.
 • Air Canada: Air Canada erbjuder direktflyg från Queen Beatrix International Airport till Newark Liberty International Airport. Genom att flyga med Air Canada kan du njuta av deras berömda gästfrihet till rimliga priser.

När du planerar din resa, se till att kolla dessa flygbolags officiella webbplatser för den senaste informationen om flygtillgänglighet, tidtabeller, och priser. Kom ihåg att boka dina biljetter i förväg för att få de bästa erbjudandena och göra din resa från Oranjestad till Newark minnesvärd.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
United Airlines

United Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

JetBlue Airways

JetBlue Airways

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Oranjestad och Newark

Undersök schemat för direktflyg mellan Drottning Beatrix internationella flygplats och Newark Liberty International Airport för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
UA 1043
United Airlines

United Airlines

Su
14:30
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
16:45
UA 1039
United Airlines

United Airlines

Su
15:50
Mo
15:30
Tu
15:30
We
15:30
Th
15:30
Fr
15:30
Sa
18:00

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Drottning Beatrix internationella flygplats till Newark Liberty International Airport, med priser från 269€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€402 Ungefär

Jan
€479
Feb
€388
Mars
€407
April
€440
Maj
€265
Juni
€268
Juli
€724
Aug
€371
Sep
€340
Okt
€445
Nov
€290
Dec
€409

Typisk kostnad för biljetter från Drottning Beatrix internationella flygplats till Newark Liberty International Airport

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 737-900 Passenger

  Boeing 737-900 Passenger

  United Airlines
  179 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  265€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  5:02m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  United Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Drottning Beatrix internationella flygplats (AUA)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Newark Liberty International Airport

belgium
Ankommer till Newark Liberty International Airport (EWR)

Visa alla flyg från EWR →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Oranjestad till Newark?

Ungefär 3178 kilometer skiljer Oranjestad från Newark.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta United Airlines som det främsta valet för flyg från Oranjestad till Newark, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Drottning Beatrix internationella flygplats till Newark Liberty International Airport?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Drottning Beatrix internationella flygplats till Newark Liberty International Airport kan vara så förmånligt som 269€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Juli, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 735€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Oranjestad och Newark?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Oranjestad till Newark. Framför allt är flygbolag som United Airlines, JetBlue Airway kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Drottning Beatrix internationella flygplats till Newark Liberty International Airport?

Att resa från Drottning Beatrix internationella flygplats till Newark Liberty International Airport tar vanligtvis en tid nära 5h 02m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella