Hitta billiga flyg från Oranjestad till Charlotte

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Aruba
AUA Oranjestad
route-path route-path
United States
CLT Charlotte

Avstånd 1721 mil (2769 km)

Flygtid 5h 25m

Flygbolagsresor: Prisvärda direktflyg från Oranjestad till Charlotte

Planerar du en resa från Oranjestad till Charlotte? Kolla inte vidare! Det finns flera välrenommerade flygbolag som erbjuder direktflyg, vilket gör din reseupplevelse bekväm och problemfri. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull erbjuder dessa flygbolag prisvärda alternativ som passar din budget.

JetBlue Airways

JetBlue Airways är känt för sina bekväma sittplatser och enastående kundservice. Med direktflyg från Oranjestad till Charlotte erbjuder de konkurrenskraftiga priser som inte bryter banken. För att boka ditt flyg med JetBlue Airways, besök deras officiella webbplats här.

American Airlines

American Airlines är ett populärt val för resenärer som söker direktflyg från Oranjestad till Charlotte. De erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter ombord, inklusive gratis snacks och drycker, och prioriterar passagerarnas komfort. Boka ditt prisvärda flyg med American Airlines via deras officiella webbplats här.

Delta Air Lines

Delta Air Lines är känt för sitt omfattande flygnätverk och exceptionella service. Med direktflyg från Oranjestad till Charlotte strävar de efter att ge sina passagerare en sömlös reseupplevelse. För att säkra din prisvärda biljett, besök Delta Air Lines officiella webbplats här.

Southwest Airlines

Southwest Airlines är känt för sina lågprisflyg och utmärkt kundservice. Om du letar efter ett budgetvänligt alternativ erbjuder Southwest Airlines direktflyg från Oranjestad till Charlotte. För att göra din bokning, besök Southwest Airlines officiella webbplats här.

När du planerar din nästa resa från Oranjestad till Charlotte, överväg dessa flygbolags prisvärda direktflyg. Deras engagemang för kundnöjdhet och konkurrenskraftiga priser gör dem till utmärkta val för alla resenärer. Börja din resa med lätthet och bekvämlighet genom att boka dina biljetter idag!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
American Airlines

American Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Oranjestad och Charlotte

Undersök schemat för direktflyg mellan Drottning Beatrix internationella flygplats och Charlotte Douglas internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AA 874
American Airlines

American Airlines

Su
15:45
Mo
15:45
Tu
15:45
We
15:45
Th
15:45
Fr
15:45
Sa
15:45
AA 1346
American Airlines

American Airlines

Su
17:59
Mo
17:59
Tu
17:59
We
17:59
Th
17:59
Fr
17:59
Sa
17:59

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Drottning Beatrix internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€284 Ungefär

Jan
€408
Feb
€331
Mars
€348
April
€375
Maj
Juni
€711
Juli
€675
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
€566

Ungefärliga avgifter för resor mellan Drottning Beatrix internationella flygplats och Charlotte Douglas internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A321

  Airbus A321

  American Airlines
  186 säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  American Airlines
  169 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  5:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  American Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Drottning Beatrix internationella flygplats (AUA)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Charlotte Douglas internationella flygplats

belgium
Ankommer till Charlotte Douglas internationella flygplats (CLT)

Visa alla flyg från CLT →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Oranjestad och Charlotte?

Avståndet i luftlinje från Oranjestad till Charlotte är ungefär 2769 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer American Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Oranjestad och Charlotte.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Drottning Beatrix internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Drottning Beatrix internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Juni, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 722€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Oranjestad till Charlotte?

När man reser nonstop från Oranjestad till Charlotte har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som American Airline bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Drottning Beatrix internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats?

Att resa från Drottning Beatrix internationella flygplats till Charlotte Douglas internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 5h 25m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella