Hitta billiga flyg från Alice Springs till Darwin

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Australia
ASP Alice Springs
route-path route-path
Australia
DRW Darwin

Avstånd 815 mil (1311 km)

Flygtid 2h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Alice Springs till Darwin

Reser du från Alice Springs till Darwin? Leta inte längre, eftersom det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två livliga australiensiska städer. Oavsett om du besöker familjen, ger dig ut på en affärsresa eller utforskar Northern Territory, har dessa flygbolag dig täckt:

 • Qantas: Som ett av Australiens ledande flygbolag erbjuder Qantas reguljära direktflyg från Alice Springs Airport till Darwin International Airport. Med en flotta av moderna flygplan och ett rykte om exceptionell service garanterar Qantas en bekväm och trevlig resa.
 • Jetstar: Om du letar efter prisvärda flygresor utan att kompromissa med kvaliteten är Jetstar det perfekta valet. Med sitt utbud av budgetvänliga priser kan resenärer enkelt säkra ett direktflyg från Alice Springs till Darwin, vilket möjliggör en sömlös reseupplevelse.
 • Virgin Australia: Med konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice är Virgin Australia ett annat populärt flygbolag för flyg mellan Alice Springs och Darwin. Med bekväma flygtider och ett rykte om komfort kan resenärer njuta av en stressfri resa med denna pålitliga operatör.
 • Regional Express Airlines (REX): REX är ett välrenommerat flygbolag som erbjuder direktflyg från Alice Springs till Darwin till rimliga priser. REX är engagerad i säkerhet och kundnöjdhet och säkerställer en smidig och prisvärd reseupplevelse för alla passagerare.

Dessa flygbolag erbjuder en rad tjänster ombord, inklusive snacks och drycker, underhållningsalternativ och bekväma sittarrangemang. Det är tillrådligt att kontrollera varje flygbolags officiella webbplats för de senaste flygtidtabellerna, kampanjerna och ytterligare tjänster de kan tillhandahålla.

Se till att boka dina biljetter i förväg för att få de bästa erbjudandena och maximera dina besparingar. Njut av din resa från Alice Springs till Darwin med ett av dessa pålitliga flygbolag!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Qantas

Qantas

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Alice Springs och Darwin

Undersök schemat för direktflyg mellan Alice Springs flygplats och Darwin internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
QF 1959
Qantas

Qantas

Su
Mo
08:45
Tu
08:45
We
08:45
Th
08:45
Fr
08:45
Sa
08:45
QF 1961
Qantas

Qantas

Su
19:00
Mo
Tu
We
Th
Fr
19:00
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Alice Springs flygplats till Darwin internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under Augusti, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€340 Ungefär

Jan
€455
Feb
€369
Mars
€387
April
€419
Maj
€530
Juni
€523
Juli
€493
Aug
Sep
€467
Okt
Nov
€440
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Alice Springs flygplats till Darwin internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Embraer 190

  Embraer 190

  Qantas
  96 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Qantas
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Alice Springs flygplats (ASP)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Darwin internationella flygplats (DRW)

Visa alla flyg från DRW →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Alice Springs och Darwin?

Avståndet i luftlinje från Alice Springs till Darwin är ungefär 1311 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Qantas som det främsta valet för flyg från Alice Springs till Darwin, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Alice Springs flygplats till Darwin internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Alice Springs flygplats till Darwin internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Augusti. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 536€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Alice Springs till Darwin?

När man reser nonstop från Alice Springs till Darwin har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Qanta bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Alice Springs flygplats och Darwin internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Alice Springs flygplats till Darwin internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 00m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella