Amami Island till Osaka direktflyg

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
Japan
ASJ Amami Island
route-path route-path
Japan
KIX Osaka

Avstånd 531 mil (854 km)

Flygtid 1h 30m

Flygbolag med billiga direktflyg från Amami Island till Osaka

Planerar du en resa från vackra Amami Island till pulserande Osaka? Kolla inte vidare! Här är några flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg från Amami Airport till Kansai International Airport:

1. Peach Aviation

Peach Aviation är ett populärt lågprisflygbolag som flyger mellan Amami Island och Osaka. Med sina konkurrenskraftiga priser och utmärkt service är Peach Aviation ett utmärkt val för budgetmedvetna resenärer. De erbjuder bekväma flygtider och en problemfri bokningsprocess. Besök Peach Aviation för mer information.

2. Jetstar Japan

Jetstar Japan är ett annat budgetvänligt flygbolag som flyger från Amami Island till Osaka. Jetstar Japan är känt för sina överkomliga priser och pålitliga service och är ett populärt val bland resenärer. De erbjuder en bekväm flygupplevelse med olika bekvämligheter. Boka dina biljetter nu på Jetstar Japan.

3. Spring Airlines Japan

Spring Airlines Japan flyger direkt från Amami Island till Osaka och erbjuder passagerare ett billigt resealternativ. Med sitt omfattande nätverk och överkomliga priser erbjuder Spring Airlines Japan ett bekvämt och ekonomiskt sätt att nå Osaka. För mer information, besök Spring Airlines Japan.

4. Skymark Airlines

Skymark Airlines erbjuder även billiga direktflyg mellan Amami Island och Osaka. Som ett populärt lågprisflygbolag erbjuder Skymark Airlines utmärkt valuta för pengarna. Njut av en bekväm resa och exceptionell service med Skymark Airlines. Besök deras officiella webbplats på Skymark Airlines.

När du planerar din resa från Amami Island till Osaka, överväg dessa flygbolag för prisvärda och bekväma direktflyg. Boka dina biljetter nu och ge dig ut på ett spännande äventyr!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Peach Aviation

Peach Aviation

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Amami Island och Osaka

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Amami flygplats och Kansai internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
MM 206
Peach Aviation

Peach Aviation

Su
15:35
Mo
15:35
Tu
We
Th
15:35
Fr
15:35
Sa
15:35

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • JAL

  JAL

  Oneworld
  säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  Peach Aviation
  180 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:30m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Peach Aviation
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Amami flygplats (ASJ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Kansai internationella flygplats

belgium
Ankommer till Kansai internationella flygplats (KIX)

Visa alla flyg från KIX →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Amami Island och Osaka?

Avståndet i luftlinje från Amami Island till Osaka är ungefär 854 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Peach Aviation för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Amami Island och Osaka.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Amami flygplats till Kansai internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Amami flygplats till Kansai internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Amami Island och Osaka?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Amami Island till Osaka. Framför allt är flygbolag som Peach Aviatio kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Amami flygplats till Kansai internationella flygplats?

Att resa från Amami flygplats till Kansai internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 30m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella