Amami Island till Itami Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Japan
ASJ Amami Island
route-path route-path
Japan
ITM Itami

Avstånd 557 mil (896 km)

Flygtid 1h 40m

Flygbolag med billiga direktflyg från Amami Island till Itami

Om du planerar en resa från den lugna Amami Island till den energiska staden Itami i Osaka, finns det flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg. Oavsett om du är en budgetresenär eller bara letar efter bekvämlighet, kommer dessa flygbolag att ta dig till din destination smidigt och utan att tappa pengarna.

1. Japan Airlines (JAL)

Japan Airlines, landets flaggskeppsbolag, flyger direkt från Amami flygplats till Itami flygplats. JAL är känt för sin exceptionella service och tillförlitlighet och erbjuder konkurrenskraftiga priser som inte kommer att tänja på din resebudget. Med stark tonvikt på passagerarkomfort säkerställer detta flygbolag en trevlig resa för både affärs- och fritidsresenärer. Besök den officiella Japan Airlines webbplats för att kontrollera tidtabeller och boka ditt flyg.

2. Peach Aviation

Om du letar efter en lågprisoperatör som inte kompromissar med kvaliteten är Peach Aviation ett utmärkt alternativ. Peach är känt för sitt ljusa orange färg och vänliga besättning och erbjuder direktflyg från Amami flygplats till Itami flygplats till överkomliga priser. Med moderna flygplan och ett engagemang för kundnöjdhet är detta flygbolag en favorit bland budgetmedvetna resenärer. Om du vill veta mer om Peach Aviation och boka ditt flyg besöker du deras officiella webbplats.

3. Jetstar Japan

Jetstar Japan erbjuder ett annat budgetvänligt alternativ för resenärer som söker direktflyg från Amami till Itami. Detta flygbolag erbjuder en bra balans mellan prisvärdhet och komfort och har en ung och bränslesnål flotta. Med fokus på att leverera en sömlös reseupplevelse säkerställer Jetstar Japan att din resa är bekväm och problemfri. För att utforska flygalternativ och göra din bokning, kolla in den officiella Jetstar Japan-webbplatsen..

Oavsett om du väljer Japan Airlines, Peach Aviation eller Jetstar Japan kan du vara säker på att du kommer att hitta ekonomiska direktflyg från Amami Island till Itami. Dra nytta av dessa flygbolag och ge dig ut på ditt äventyr till den livliga staden Osaka!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
JAL

JAL

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Schema för direktflyg mellan Amami Island och Itami

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Amami flygplats och Osakas internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
JL 2464
JAL

JAL

Su
12:05
Mo
12:05
Tu
12:05
We
12:05
Th
12:05
Fr
12:05
Sa
12:05

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Vanilla Air

  Vanilla Air

  säten (alla ekonomi)
 • Peach Aviation

  Peach Aviation

  säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2

  JAL
  160 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:40m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  JAL
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Amami flygplats (ASJ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Osakas internationella flygplats

belgium
Ankommer till Osakas internationella flygplats (ITM)

Visa alla flyg från ITM →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Amami Island till Itami?

Ungefär 896 kilometer skiljer Amami Island från Itami.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer JAL för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Amami Island och Itami.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Amami flygplats till Osakas internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Amami flygplats till Osakas internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Amami Island och Itami?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Amami Island till Itami. Framför allt är flygbolag som JA kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Amami flygplats till Osakas internationella flygplats?

Att resa från Amami flygplats till Osakas internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 40m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella