Watertown till Philadelphia direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
United States
ART Watertown
route-path route-path
United States
PHL Philadelphia

Avstånd 289 mil (465 km)

Flygtid 1h 19m

Billiga direktflyg från Watertown till Philadelphia

Om du planerar en resa från Watertown till Philadelphia kommer du att bli glad över att veta att det finns ett fåtal flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg. Oavsett om du är på väg till City of Brotherly Love för affärer eller för nöjes skull, här är några av flygbolagen som kan ta dig dit:

Flygbolagsalternativ:

 • American Airlines: American Airlines erbjuder direktflyg från Watertown International Airport till Philadelphia International Airport. American Airlines erbjuder ett urval av ekonomi- och affärsklass och garanterar en bekväm resa för alla passagerare.
 • Spirit Airlines: För Budgetmedvetna resenärer erbjuder Spirit Airlines direktflyg mellan Watertown och Philadelphia. Spirit Airlines är känt för sina överkomliga priser och är ett utmärkt alternativ om du vill spara lite pengar utan att kompromissa med kvaliteten.
 • Delta Flygbolag: Delta Airlines flyger direkt från Watertown International Airport till Philadelphia International Airport. Med sitt utmärkta rykte för kundservice erbjuder Delta Airlines en smidig och problemfri reseupplevelse.

Dessa flygbolag erbjuder inte bara direktflyg till Philadelphia utan erbjuder också olika bekvämligheter och tjänster för att göra din resa trevlig. Från bekväma sittplatser till underhållning ombord, du har många alternativ för att hålla dig sysselsatt under flygningen.

Se till att kolla deras webbplatser för de senaste scheman och priserna. Boka dina biljetter i förväg för att få de bästa erbjudandena och njut av en stressfri reseupplevelse utan några uppehåll.

Så börja planera din resa till Philadelphia och välj det flygbolag som passar dina behov och budget. Oavsett om du besöker de historiska landmärkena, ägnar dig åt stadens kulinariska scen eller utforskar den pulserande kulturen, hittar du ett flygbolag som tar dig dit bekvämt och prisvärt.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
American Airlines

American Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Watertown och Philadelphia

Undersök schemat för direktflyg mellan Watertown internationella flygplats och Philadelphia internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AA 6090
American Airlines

American Airlines

Su
10:40
Mo
10:40
Tu
10:40
We
10:40
Th
10:40
Fr
10:40
Sa
10:40
AA 6080
American Airlines

American Airlines

Su
16:21
Mo
16:21
Tu
16:21
We
16:21
Th
16:21
Fr
16:21
Sa
16:21

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Watertown internationella flygplats till Philadelphia internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€222 Ungefär

Jan
€282
Feb
€229
Mars
€240
April
€259
Maj
Juni
€318
Juli
€331
Aug
€309
Sep
€331
Okt
€368
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Watertown internationella flygplats och Philadelphia internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Embraer RJ145

  Embraer RJ145

  American Airlines
  50 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:19m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  American Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Watertown internationella flygplats (ART)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Philadelphia internationella flygplats

belgium
Ankommer till Philadelphia internationella flygplats (PHL)

Visa alla flyg från PHL →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Watertown och Philadelphia?

Avståndet i luftlinje från Watertown till Philadelphia är ungefär 465 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta American Airlines som det främsta valet för flyg från Watertown till Philadelphia, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Watertown till Philadelphia?

Vanligtvis kan en direktflygning från Watertown internationella flygplats till Philadelphia internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Maj. Däremot, under högsäsongen i Oktober, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 373€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Watertown och Philadelphia?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Watertown till Philadelphia. Framför allt är flygbolag som American Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Watertown internationella flygplats till Philadelphia internationella flygplats?

Att resa från Watertown internationella flygplats till Philadelphia internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 19m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella