Arequipa till Cusco billiga flyg

Denna direktflygning trafikeras av 2 flygbolag

route-map jet
Peru
AQP Arequipa
route-path route-path
Peru
CUZ Cusco

Avstånd 197 mil (317 km)

Flygtid 1h 05m

Flygbolag med billiga direktflyg från Arequipa till Cusco

Om du planerar en resa från Arequipa till Cusco kommer du att bli glad över att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två fascinerande peruanska städer. Oavsett om du är en historiaentusiast, en äventyrssökare eller bara vill utforska Andernas skönhet, ger dessa flygbolag dig bekvämlighet och prisvärt. Låt oss ta en titt på några av de bästa alternativen:

 • LATAM Airlines: Som ett av de största Latinamerikanska flygbolag, LATAM erbjuder regelbundna direktflyg från Arequipas Rodríguez Ballón internationella flygplats till Cuscos Alejandro Velasco Astete internationella flygplats. Deras flotta av moderna flygplan och exceptionella service gör dem till ett populärt val för resenärer.
 • Star Peru: Erbjuder en kombination av kvalitetsservice och konkurrenskraftiga priser är Star Peru ett utmärkt alternativ för budgetmedvetna resenärer. Med direktflyg mellan Arequipa och Cusco kan du enkelt utforska inkans underverk utan att bryta banken.
 • Avianca: Avianca är känt för sitt omfattande nätverk och tillförlitlighet och förbinder Arequipa och Cusco med direktflyg som är både prisvärda och bekväma. Deras engagemang för passagerarnas tillfredsställelse garanterar en trevlig reseupplevelse.
 • Sky Airline: Om du letar efter ett nej -krusiduller, kostnadseffektivt alternativ, Sky Airline är värt att överväga. De erbjuder direktflyg mellan Arequipa och Cusco till konkurrenskraftiga priser, vilket gör att du kan spara mer på din resa.

Dessa flygbolag erbjuder en rad avgångstider under hela dagen, vilket ger dig flexibilitet när du planerar din resa. resa. Oavsett om du vill bevittna den imponerande Machu Picchu, utforska Cuscos historiska centrum eller njuta av det lokala köket, erbjuder dessa flygbolag ett prisvärt och bekvämt sätt att resa mellan Arequipa och Cusco.

Så, vänta inte längre! Boka ditt direktflyg idag och ge dig ut på ett oförglömligt peruanskt äventyr.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
LATAM Airlines

LATAM Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Jatayu Air

Jatayu Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Arequipa och Cusco

Undersök schemat för direktflyg mellan Rodríguez Ballón internationella flygplats och Alejandro Velasco Astete internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
LA 2560
LATAM Airlines

LATAM Airlines

Su
07:55
Mo
07:55
Tu
07:55
We
07:55
Th
07:55
Fr
07:55
Sa
07:55
JZ 7330
Jatayu Air

Jatayu Air

Su
Mo
Tu
We
09:49
Th
Fr
09:10
Sa
JZ 7332
Jatayu Air

Jatayu Air

Su
Mo
17:19
Tu
We
Th
Fr
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Rodríguez Ballón internationella flygplats till Alejandro Velasco Astete internationella flygplats, med priser från 23€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i September, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€68 Ungefär

Jan
€96
Feb
€78
Mars
€81
April
€88
Maj
€123
Juni
€74
Juli
€69
Aug
€57
Sep
€23
Okt
€29
Nov
€23
Dec
€79

Ungefärliga avgifter för resor mellan Rodríguez Ballón internationella flygplats och Alejandro Velasco Astete internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  LATAM Airlines
  174 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A319

  Airbus A319

  LATAM Airlines
  143 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  Jatayu Air
  159 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  23€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:05m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  September
 • send

  Mest populära flygbolaget

  LATAM Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  10

Avgår från Rodríguez Ballón internationella flygplats (AQP)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Alejandro Velasco Astete internationella flygplats

belgium
Ankommer till Alejandro Velasco Astete internationella flygplats (CUZ)

Visa alla flyg från CUZ →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Arequipa till Cusco?

Ungefär 317 kilometer skiljer Arequipa från Cusco.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta LATAM Airlines som det främsta valet för flyg från Arequipa till Cusco, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Arequipa till Cusco?

Vanligtvis kan en direktflygning från Rodríguez Ballón internationella flygplats till Alejandro Velasco Astete internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 23€, särskilt under månaden September. Däremot, under högsäsongen i Maj, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 126€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Arequipa till Cusco?

När man reser nonstop från Arequipa till Cusco har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som LATAM Airlines, Jatayu Ai bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Rodríguez Ballón internationella flygplats till Alejandro Velasco Astete internationella flygplats?

Att resa från Rodríguez Ballón internationella flygplats till Alejandro Velasco Astete internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 05m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella