Qaisumah till Riyadh Billiga flyg

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
Saudi Arabia
AQI Qaisumah
route-path route-path
Saudi Arabia
RUH Riyadh

Avstånd 237 mil (380 km)

Flygtid 1h 05m

Flygbolag med billiga direktflyg från Qaisumah till Riyadh

Om du funderar på att resa från Qaisumah till Riyadh kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en avkopplande semester, erbjuder dessa flygbolag bekväma och prisvärda alternativ för dina resebehov.

Flyadeal

Flyadeal är ett populärt lågprisflygbolag som flyger direkt från Qaisumah till Riyadh. Med sin moderna flygplansflotta och utmärkta kundservice säkerställer Flyadeal en smidig och trevlig resa för passagerarna. De är kända för sina överkomliga priser och erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Flynas

Flynas är ett annat välrenommerat flygbolag som förbinder Qaisumah och Riyadh. Med sitt engagemang för att tillhandahålla effektiva och kostnadseffektiva resealternativ har Flynas vunnit popularitet bland budgetmedvetna resenärer. Deras flyg är utformade för att möta behoven hos både affärs- och fritidsresenärer, och erbjuder en bekväm och problemfri upplevelse.

Saudien

Saudia, Saudiarabiens nationella flygbolag, driver många direktflyg mellan Qaisumah och Riyadh. Kända för sin service i världsklass och sin moderna flotta garanterar Saudia en trevlig reseupplevelse för alla passagerare. Trots att det är ett fullserviceflygbolag erbjuder Saudia konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som letar efter prisvärda alternativ.

Nesma Airlines

Nesma Airlines är ett privatägt flygbolag som flyger direkt från Qaisumah till Riyadh. Med sin betoning på kundnöjdhet och kostnadseffektiva reselösningar har Nesma Airlines fått en lojal kundbas. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och pålitlig service för att säkerställa en stressfri resa.

När du planerar din resa från Qaisumah till Riyadh, överväg att dessa flygbolag erbjuder billiga direktflyg. Besök deras officiella webbplatser för att utforska flygscheman, boka dina biljetter och ta del av alla specialerbjudanden de kan erbjuda. Med överkomliga priser och bekväma förbindelser gör dessa flygbolag det enkelt att resa mellan dessa två städer.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Saudia

Saudia

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Qaisumah och Riyadh

Undersök schemat för direktflyg mellan Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats och King Khalid internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
SV 1480
Saudia

Saudia

Su
07:45
Mo
07:45
Tu
07:45
We
07:45
Th
07:45
Fr
07:45
Sa
07:45
SV 1482
Saudia

Saudia

Su
22:45
Mo
22:45
Tu
22:45
We
22:45
Th
22:45
Fr
22:45
Sa
22:45

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats till King Khalid internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under Augusti, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€100 Ungefär

Jan
€152
Feb
€123
Mars
€129
April
€140
Maj
€229
Juni
€140
Juli
€145
Aug
Sep
€140
Okt
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats och King Khalid internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A321

  Airbus A321

  Saudia
  165 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  Saudia
  124 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:05m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Saudia
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats (AQI)

Show all flight from BCN →
route-pointer
King Khalid internationella flygplats

belgium
Ankommer till King Khalid internationella flygplats (RUH)

Visa alla flyg från RUH →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Qaisumah till Riyadh?

Ungefär 380 kilometer skiljer Qaisumah från Riyadh.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Saudia som det främsta valet för flyg från Qaisumah till Riyadh, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Qaisumah till Riyadh?

Vanligtvis kan en direktflygning från Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats till King Khalid internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Augusti. Däremot, under högsäsongen i Maj, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 233€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Qaisumah till Riyadh?

När man reser nonstop från Qaisumah till Riyadh har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Saudi bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats och King Khalid internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Al Qaisumah/Hafr Al Batin flygplats till King Khalid internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 05m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella