Anqing till Xiamen Billiga flyg

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 1h 25m.

route-map jet
China
AQG Anqing
route-path route-path
China
XMN Xiamen

Avstånd 421 mil (677 km)

Flygtid 1h 25m

Billiga direktflyg från Anqing till Xiamen - din ultimata reseguide

Planerar du en resa från Anqing till Xiamen och letar du efter prisvärda direktflyg? Leta inte längre, för vi har dig täckt! Här är en lista över flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Anqing Tianzhushan Airport till Xiamen Gaoqi International Airport.

China Southern Airlines

 • China Southern Airlines har direktflyg mellan Anqing och Xiamen till konkurrenskraftiga priser. Att flyga med detta välrenommerade flygbolag garanterar en säker och bekväm resa. För biljettbokning och mer information, besök deras officiella webbplats här.

Xiamen Airlines

 • Xiamen Airlines, ett välkänt flygbolag i regionen, erbjuder också direktflyg från Anqing till Xiamen. Med deras utmärkta service och överkomliga priser kan du uppleva en trevlig resa hela vägen. Kolla in deras officiella webbplats här för att boka dina biljetter.

Lucky Air

 • Lucky Air är ett annat flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan Anqing och Xiamen. Njut av bekvämligheten och prisvärdheten som Lucky Air erbjuder. För att utforska deras flygalternativ och göra bokningar, besök deras officiella webbplats här.

Dessa flygbolag erbjuder bekväma direktflyg som tar dig från Anqing till Xiamen utan några mellanlandningar, vilket sparar tid och krångel. Genom att välja ett av dessa flygbolag kan du få ut det mesta av din reseupplevelse och skapa bestående minnen i Xiamen.

Så, packa dina väskor och gör dig redo att ge dig ut på en spännande resa från Anqing till Xiamen. Kolla in de officiella webbplatserna för flygbolagen som nämns ovan och boka dina biljetter idag!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Tianjin Airlines

Tianjin Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Anqing och Xiamen

Undersök schemat för direktflyg mellan Anqing Tianzhushan flygplats och Xiamen Gaoqi internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
GS 7633
Tianjin Airlines

Tianjin Airlines

Su
10:30
Mo
10:30
Tu
10:40
We
10:30
Th
10:40
Fr
10:30
Sa
10:40

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Tianjin Airlines
  171 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Tianjin Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Anqing Tianzhushan flygplats (AQG)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Xiamen Gaoqi internationella flygplats

belgium
Ankommer till Xiamen Gaoqi internationella flygplats (XMN)

Visa alla flyg från XMN →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Anqing till Xiamen?

Ungefär 677 kilometer skiljer Anqing från Xiamen.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Tianjin Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Anqing och Xiamen.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Anqing till Xiamen?

Vanligtvis kan en direktflygning från Anqing Tianzhushan flygplats till Xiamen Gaoqi internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Anqing till Xiamen?

När man reser nonstop från Anqing till Xiamen har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Tianjin Airline bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Anqing Tianzhushan flygplats till Xiamen Gaoqi internationella flygplats?

Att resa från Anqing Tianzhushan flygplats till Xiamen Gaoqi internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 25m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella