Anqing till Peking Billiga flyg

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 2h 20m.

route-map jet
China
AQG Anqing
route-path route-path
China
PEK Peking

Avstånd 664 mil (1068 km)

Flygtid 2h 20m

Prisvärda direktflyg från Anqing till Peking

Planerar du att besöka Kinas livliga huvudstad? Om du letar efter prisvärda och bekväma resealternativ har du tur! Flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg från Anqing Tianzhushan Airport till Beijing Capital International Airport, vilket gör att du kan utforska den livliga staden utan att tappa pengar.

China Eastern Airlines

China Eastern Airlines är ett av de ledande flygbolagen i Kina, som erbjuder bekväma och kostnadseffektiva direktflyg från Anqing till Peking. Med sin utmärkta service och moderna flotta garanterar China Eastern Airlines en bekväm reseupplevelse. Kolla deras webbplats här för de senaste flygtiderna och konkurrenskraftiga priser.

China Southern Airlines

Ett annat välrenommerat flygbolag som erbjuder direktflyg från Anqing till Peking är China Southern Airlines. China Southern Airlines är känt för sin exceptionella service och överkomliga priser och är ett populärt val för budgetmedvetna resenärer. För att boka din biljett och utforska deras flygalternativ, besök deras officiella webbplats här.

Shenzhen Airlines

För dem som söker ett pålitligt och ekonomiskt alternativ är Shenzhen Airlines värt att överväga. Med sitt engagemang för exceptionell service erbjuder Shenzhen Airlines direktflyg från Anqing till Peking till konkurrenskraftiga priser. För att hitta de bästa erbjudandena och boka ditt flyg, besök deras officiella webbplats här.

Air China

Air China, Kinas nationella flygbolag, har också direktflyg från Anqing till Peking. Med sitt omfattande nätverk och rykte för punktlighet erbjuder Air China ett bekvämt och prisvärt alternativ för resenärer. Utforska deras webbplats här för att kontrollera tillgänglighet och göra din bokning.

När du planerar din resa från Anqing till Peking, överväg dessa flygbolag för deras överkomliga priser, direkta rutter och kvalitetsservice. Utnyttja dessa bekväma flygalternativ för att utforska Pekings sevärdheter och ljud samtidigt som du håller dig inom din resebudget!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Hainan Airlines

Hainan Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Anqing och Peking

Undersök schemat för direktflyg mellan Anqing Tianzhushan flygplats och Beijing Capital International Airport för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
HU 7481
Hainan Airlines

Hainan Airlines

Su
18:55
Mo
18:55
Tu
18:55
We
18:55
Th
18:55
Fr
18:55
Sa
18:55

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Anqing Tianzhushan flygplats till Beijing Capital International Airport med priser som börjar på 0€ under Januari, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€29 Ungefär

Jan
Feb
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
€346
Okt
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Anqing Tianzhushan flygplats till Beijing Capital International Airport

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  Hainan Airlines
  179 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Januari
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Hainan Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Anqing Tianzhushan flygplats (AQG)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Beijing Capital International Airport

belgium
Ankommer till Beijing Capital International Airport (PEK)

Visa alla flyg från PEK →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Anqing och Peking?

Avståndet i luftlinje från Anqing till Peking är ungefär 1068 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Hainan Airlines som det främsta valet för flyg från Anqing till Peking, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Anqing till Peking?

Vanligtvis kan en direktflygning från Anqing Tianzhushan flygplats till Beijing Capital International Airport säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Januari. Däremot, under högsäsongen i September, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 353€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Anqing och Peking?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Anqing till Peking. Framför allt är flygbolag som Hainan Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Anqing Tianzhushan flygplats och Beijing Capital International Airport i timmar?

En typisk direktresa från Anqing Tianzhushan flygplats till Beijing Capital International Airport tar vanligtvis runt 2h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella