Apartadó till Bogota Billiga flyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Colombia
APO Apartadó
route-path route-path
Colombia
BOG Bogota

Avstånd 279 mil (449 km)

Flygtid 1h 29m

Flygbolag med billiga direktflyg från Apartadó till Bogotá

Om du planerar en resa från Apartadó till Bogotá och letar efter prisvärda och bekväma direktflyg, behöver du inte leta längre! Lyckligtvis erbjuder flera flygbolag budgetvänliga alternativ som tar dig från Antonio Roldán Betancourt flygplats till El Dorado internationella flygplats i Bogota. Låt oss utforska dessa flygbolag:

 • Avianca: Avianca är ett av de största flygbolagen i Colombia, känt för dess omfattande nätverk och utmärkta service. De erbjuder direktflyg från Apartadó till Bogotá till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du reser i affärer eller på fritiden garanterar Avianca en smidig resa med sina bekväma flygplan och uppmärksamma besättningar.
 • LATAM Airlines: LATAM Airlines har också direktflyg mellan Apartadó och Bogotá. Detta berömda flygbolag erbjuder en trevlig reseupplevelse, med rymliga sittplatser och ett brett utbud av bekvämligheter ombord. Deras överkomliga priser i kombination med pålitlig service gör dem till ett populärt val bland resenärer.
 • Viva Air: Viva Air erbjuder en budgetvänligt alternativ för dig som söker billiga direktflyg från Apartadó till Bogotá. Med sin lågprismodell ger Viva Air prisvärda flygresor utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Deras moderna flotta och punktliga verksamhet gör dem till ett utmärkt val för kostnadsmedvetna resenärer.
 • Copa Airlines: Copa Airlines förbinder Apartadó med Bogota, och erbjuder både bekvämlighet och konkurrenskraftiga priser. Detta flygbolag är stolt över sitt omfattande ruttnätverk och effektiva service. Copa Airlines strävar efter att göra din resa bekväm och problemfri, vilket säkerställer en trevlig flygupplevelse.

Dessa flygbolag erbjuder inte bara billiga direktflyg utan erbjuder också olika bekvämligheter och tjänster för att göra din resa angenäm.. Kom ihåg att kolla deras officiella webbplatser för de senaste erbjudandena och kampanjerna. Boka dina biljetter i förväg för att få de bästa priserna och säkerställa en sömlös reseupplevelse från Apartadó till Bogota!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
SATENA

SATENA

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Apartadó och Bogota

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Antonio Roldán Betancourt flygplats och El Dorado internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
9R 8899
SATENA

SATENA

Su
Mo
19:32
Tu
19:30
We
19:32
Th
19:36
Fr
19:34
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Antonio Roldán Betancourt flygplats till El Dorado internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Oktober, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€134 Ungefär

Jan
€170
Feb
€138
Mars
€145
April
€157
Maj
€164
Juni
€132
Juli
€142
Aug
€140
Sep
€147
Okt
Nov
€139
Dec
€138

Typisk kostnad för biljetter från Antonio Roldán Betancourt flygplats till El Dorado internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145

  Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145

  SATENA
  50 säten (alla ekonomi)
 • ATR 42 / ATR 72

  ATR 42 / ATR 72

  SATENA
  70 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:29m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Oktober
 • send

  Mest populära flygbolaget

  SATENA
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Antonio Roldán Betancourt flygplats (APO)

Show all flight from BCN →
route-pointer
El Dorado internationella flygplats

belgium
Ankommer till El Dorado internationella flygplats (BOG)

Visa alla flyg från BOG →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Apartadó till Bogota?

Ungefär 449 kilometer skiljer Apartadó från Bogota.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta SATENA som det främsta valet för flyg från Apartadó till Bogota, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Apartadó till Bogota?

Vanligtvis kan en direktflygning från Antonio Roldán Betancourt flygplats till El Dorado internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Oktober. Däremot, under högsäsongen i Januari, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 173€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Apartadó och Bogota?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Apartadó till Bogota. Framför allt är flygbolag som SATEN kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Antonio Roldán Betancourt flygplats till El Dorado internationella flygplats?

Att resa från Antonio Roldán Betancourt flygplats till El Dorado internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 29m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella