Karpathos till Aten direktflyg

Denna direktflygning trafikeras av 2 flygbolag

route-map jet
Greece
AOK Karpathos
route-path route-path
Greece
ATH Aten

Avstånd 250 mil (401 km)

Flygtid 1h 20m

Flygbolag med billiga direktflyg från Karpathos till Aten

Om du planerar en resa från Karpathos Island National Airport till Aten kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg. Oavsett om du besöker Aten i affärer eller för nöjes skull, kan dessa flygbolag hjälpa dig att nå din destination utan att tappa pengar.

 • Aegean Airlines: Aegean Airlines är ett populärt val för resenärer som letar efter billiga direktflyg. Med sina konkurrenskraftiga priser och bekväma service säkerställer de en smidig resa från Karpathos till Aten.
 • Olympic Air: Olympic Air är ett annat flygbolag som erbjuder direktflyg från Karpathos till Aten till överkomliga priser. De strävar efter att ge utmärkt kundservice och säkerställa en trevlig reseupplevelse.
 • Sky Express: Sky Express är ett regionalt flygbolag som erbjuder bekväma direktflyg mellan Karpathos och Aten. De fokuserar på att tillhandahålla effektiva och budgetvänliga alternativ för resenärer.
 • Air Serbia: Air Serbia förbinder Karpathos med Aten genom direktflyg. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och en bekväm upplevelse ombord, vilket gör dem till ett föredraget val för många resenärer.

När du bokar ditt flyg är det alltid en bra idé att jämföra priser mellan olika flygbolag och kontrollera eventuella kampanjer eller rabatter. Se till att boka i god tid för att få de bästa erbjudandena.

Kom ihåg att kontrollera bagageutrymmet och eventuella andra specifika krav från flygbolaget du väljer, eftersom dessa kan variera.

Med Dessa prisvärda alternativ för direktflyg kan du enkelt planera din resa från Karpathos till Aten och njuta av allt som denna livliga stad har att erbjuda!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Sky Express

Sky Express

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Olympic Air

Olympic Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Karpathos och Aten

Undersök schemat för direktflyg mellan Karpathos Island National Airport och Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
GQ 461
Sky Express

Sky Express

Su
20:05
Mo
12:50
Tu
We
12:50
Th
Fr
14:30
Sa
OA 5
Olympic Air

Olympic Air

Su
Mo
15:25
Tu
15:25
We
Th
15:25
Fr
Sa
15:25

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Karpathos Island National Airport till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos", med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€93 Ungefär

Jan
€149
Feb
€121
Mars
€126
April
€137
Maj
Juni
€164
Juli
€184
Aug
€157
Sep
Okt
€82
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Karpathos Island National Airport och Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos"

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 42 / ATR 72

  ATR 42 / ATR 72

  Sky Express
  70 säten (alla ekonomi)
 • ATR 72

  ATR 72

  Olympic Air
  69 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Sky Express
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  14

Avgår från Karpathos Island National Airport (AOK)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos"

belgium
Ankommer till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" (ATH)

Visa alla flyg från ATH →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Karpathos och Aten?

Avståndet i luftlinje från Karpathos till Aten är ungefär 401 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Sky Express som det främsta valet för flyg från Karpathos till Aten, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Karpathos till Aten?

Vanligtvis kan en direktflygning från Karpathos Island National Airport till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Maj. Däremot, under högsäsongen i Juli, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 186€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Karpathos till Aten?

När man reser nonstop från Karpathos till Aten har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Sky Express, Olympic Ai bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Karpathos Island National Airport och Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" i timmar?

En typisk direktresa från Karpathos Island National Airport till Atens internationella flygplats "Eleftherios Venizelos" tar vanligtvis runt 1h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella